This is Mika

01.02.2017 20:51 3min luku 7

Bannerikisa ratkennut!

Heippa!

Dyyds, banneriskaba on ratkennut!

Oikein hauskoja ehdotuksia tuli tähän kuva-arvoitukseen. Jotenkin vain repesin ihan täysin tähän pohtivaan tekstiin, joka samalla kuvan pohtivan ilmeen kanssa sopi kuin nenä naamaan ja pudotti mut totaalisesti. Tuollainen miettivä ajatus ja tunne tuosta kieltämättä syntyy, kun kuvaa katsoo. Kysymys, ”miksi” on relevantti ja syy ilman kuvan takana olevaa kontekstia jää todellakin piiloon, jonka lopputulos on silkkaa komediaa. 😀 Briljanttia!

#Dyyyyyddd!! Miksi mä kävelen melkein alasti täällä banaani kädessä?!?”

Voittajatekstin oli luonut Joni, Riihimäeltä. Onneksi olkoon! 😀 Sain itseasiassa juuri hetki sitten Jonin kiinni puhelimella ja mies oli varsin iloinen kuullessaan tästä voitosta. Menemme Mayor’s Gymille 18.2 lauantaina jumppailemaan selkää sekä tsekataan samalla olkapäille hyviä liikkeitä. Treenin jälkeen totuttuun tapaan käydään minun piikkiin syömässä ja pidetään siis oikein hauska päivä.

Banneriskaba on toteutettu yhteistyössä Mayor’s Gymin kanssa.

Käykää tsekkaamassa Mayor’s Gymin kotisivut TÄÄLTÄ.

Mayor’s Gym on Jonille toistaiseksi vieras sali, eikä miäs ole siellä vielä ennättänyt käydä, joten on erittäin siistiä, että saliin tulee nyt samalla hänenkin tutustuttua. BOOM!

Kiitos vielä kaikille osallistuneille. Jos kiinnostusta on, niin järjestänkö lisää näitä bannerikilpailuja? Nämä ovat olleet aika harvakseltaan tehtyjä juttuja viime vuosina. Eli lisää vai ei? Kommentteja?

***

Muihin aiheisiin

Pari päivää sitten Jamiroquai julkaisi singlen Automaton. DYYYD, on muuten magee biisi. Diggaan tuosta riitasointuisesta introsta/välisoitosta ja miten se nostaa se harmonisen kertosäkeistön sävelen ja poljennon ihan sairaan siisteihin sfääreihin. Kontrasti kasvaa siihen kertosäkeeseen ihan älyttömästi ja voin vain kuvitella tuon soivan diskoissa ja miten jengi tanssii fiiliksissä, kun se riitasointuosio vaihtuu siihen messevään kertosäkeeseen ja harmoniseen biittiin. BOOM BOOM…

Hyvin Daft Punkmainen tyylittely ja itseasiassa jopa musavideo hauskoine Sonic the Hedgehog hattuineen muistuttaa Daft Punkia. Jay Kayn liikkuva hattukypärä on kieltämättä ultramagee.

Löydän paljon samaa Daft Punkista ja Jamiroquain uudesta sinkusta.

Erittäin visuaalinen musavideo ja mahtava tunnelma yhdistyvät poikkeuksellisen upeasti musiikin kanssa. Musiikissa on paljon Daft Punkkimaisia vivahteita. French Housea, kitarariffejä ja digitaalista saundia. Aivan mahtavaa, koska itse rakastan Daft Punkia (olen Daft Punkista tykännyt jo silloin kun ’97 eka levy julkaistiin) sekä olen ollut Jamiroquai -fani vuosikymmeniä. Tämänkaltainen biisi saa meikäläisen ihan fiiliksiin, koska tässä on elementtejä niin moneen suuntaan ja vain mielikuvitus on rajana. Daft Punk feat. Jamiroquai?

Minkälainen tulee olemaan itse levy, joka julkaistaan 31.3? Onko tämä vain kokeellinen sinkku, vai antaako tämä osviittaa tulevan levyn koko tyylistä? Jos jälkimmäinen, tulen niin hankkimaan levyn itselleni. Juuri tällaista biittiä ja poljentoa diggaan kuunnella. French House soi minulla joka päivä joko autossa tai himassa kun chillailen.

Tässä jotain matskua antamaan osviittaa mistä tyylistä diggaan:

Loppuun koko Les Loups – Club Coeur -albumi. 

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.