This is Mika

03.12.2017 12:08 3min luku 0

Leffaviikonloppu!

BOOM dyyyds!

Aaaah, miten rentouttava viikonloppu tässä on meneillään. Pitkästä aikaa ihan vaan chillaillaan vaimon kanssa, eikä mitään sen ihmeempää olla suunniteltu. Yleensä, kun itselläni on vapaata, olen sopinut jotain menoa tai muuta työtä treenauksen ja salin saralla. Vapaapäivät ovat tavallaan olleet myös työpäiviä normi duunin ohella. Ja tottahan se on, että ihmisen pitää silloin tällöin chillatakin ja ottaa reläääx, eikö niin? Pääasiallisesti mun rentoutumiset ovat olleet etelän matkat jonnekin kauas pois, jossa sitten voi latailla rauhassa akkuja ja nollata kaiken.  Nyt kun seuraavat lomat ovat tuolla jossain kaukaisuudessa kevät-kesä akselilla, niin tällaisia chilliviikonloppuja tarvitaan myös.

Eilen käytiin syömässä Isossa Ompussa ja mentiin tsekkaamaan uusi Blade Runner -elokuva. Ostin liput Finnkinon Loungesta, joka kieltämättä on nami paikka katsoa leffaa. Isot sohvatuolit, jotka saa melkein makuuasentoon. Löytyy lämpöistä peittoa ja tyynyjä, jotta olo on maksimaalisen lokoisa. Genelecin kajarit tykittää ihan kipeen hyvää saundia ja kangas on just kivan kokoinen. Paikkoja on niin vähän, että ihan joka paikasta leffan näkee erinomaisesti.

Finnkino Isossa Ompussa, Espoossa. 

Lokoisasti isoilla sohvatuoleilla Loungessa

Vaimolla olo niin lokoisa, että meinas nukahtaa kesken leffan! 😀

Blade Runner 2049 oli kyllä mainio leffa.

 

Kaksi ja puoli tuntia sci-fieeposta. Upea tunnelma ja upeat musiikit. Ryan Gosling veti kyllä hienon roolin ja itse vanha kaakki, Harrison Ford oli täydellinen oma itsensä Deccardin roolissa. Eeppistä taidetta ja kauniita kuvia. Elokuva ei aivan pääse samalle tasolle ykkösen kanssa, mutta läheltä riipaisee. Ihan metka juoni leffassa, joka pikku hiljaa lähtee avautumaan katsojalle. Eniten itseäni kutkutti tuo maailma ja miten hienosti se piirtyy verkkokalvoille. Hyvin taiteellinen elokuva, kuten ensimmäinenkin, kaunis ja karu samaan aikaan.

 

Erinomaiset näyttelijävalinnat ja kaiken kaikkiaan tarinan kulku tunnelmallisen atmosfäärin kanssa toimii erittäin hyvin elokuvassa. Välillä vain jäi ihailemaan sitä maailmaa unenomaisine kamera-ajoineen.

Pirun kaunis mimmi tuo Ana de Armas, joka näyttelee elokuvassa hologrammi Joita.

 

Sci-fi -fanien ehdoton leffa ja tämä on kyllä katsottava elokuvateatterissa, jotta saa siitä kaiken irti.

  • Pisteet: 9/10

HUOMIO!!

Tänään Fitnesstukun joulukalenterissa on törkeen hyvän makuiset Snickers- ja Marspatukat -40% alennuksessa!! Vain tämän päivän!! Ole nopea ja käy noukkimassa nuo patukat talteen.

Klikkaa kuvaa alla!!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.