This is Mika

15.07.2019 11:09 3min luku 0

Yksi hikinen jalkatreeni - Video!

Moikka kaikille!

Enpä olekaan pitkään aikaan tehnyt mitään kummempaa treenivideota tms videota touhuiluistani. Nyt kuitenkin pistin viime viikolla kuvaten jalkatreenejä. Ajattelin samalla avata hieman noista omista syömisistä ja ravinteista, mitä tulee nautittua valmistautuessani koviin jumppiin. Myös minkälaisia eväitä tulee syötyä työpäivän aikana plus muut välipalajuomat mitä tulee nautittua.

***

***

Eli videossa ensin näytetään mitä nautin ennen treeniä ja treenin jälkeen, sekä tsekataan eväät, mitä otan mukaan työpäivää varten. Salilla näytetään lyhykäisyydessään mitä treenasin ja lopuksi ollaankin jo autossa tekemässä outroa matkalla töihn.

Okei, nythän tuolla somessa ollaan jakauduttu vahvasti kahteen leiriin, onko lisäravinteet hyödyllisiä vai ei? Itselläni on vain omakohtaisia ja valmennettavien kertomia kokemuksia, onko esim aminohapoista ollut hyötyä treenien ympärillä tai potkiiko buusterit ja antavatko ne lisätehoja treeneihin.

Ihmiset, jotka ovat vahvasti vastaan lisäravinteita tukeutuvat lähinnä erilaisiin tutkimuksiin, jotka ovat tehty ilmeisesti opiskelijoilla tms, (näin olen antanut itseni ymmärtää). Moni treenaaja, joka on vahvasti vastaan lisäravinteita, vähemmän kuitenkin kertoo omista kokemuksistaan tai jos kertoo, ne ovat hyvin yksiselitteisiä, ”ei toiminu mulla” -tyylin. ”Testasin kreatiinia, en saanut siitä mitään hyötyä” – jne. Käyttöajat tuskin ovat pitkiä ja ennakkoluulot vahvoja. Myös lisäravinteiden haukkujat perustelee käyttämättä jättämistä ravinnolla, josta saa heidän mielestään riittävän määrän kaikkea, joten mitään syytä käyttää ravinteita ei löydy.

Ja OTH menee huiviin ennen treeniä, jotta saadaan tarpeeksi tehoja treeniin!

Asiassa elää vahvasti mielipiteet ja tunteet. Toiset ovat sitä mieltä, että vaikka syövätkin terveellisesti, on lisääntyneen kulutuksen vuoksi hyvä ottaa extraboostia lisäravinteista. Toisten mielestä ruoka riittää. Itse koen, että jos lisäravinteilla on edes promillen hyöty, otan sen mielelläni käyttöön, sillä lihasten kasvatuksessa pienikin hyöty on iso asia. Jos boostaan ennen kovaa treeniä Off the Hookilla itseni kunnon draiviin, teen sen juuri sikis, että se toimii ja tunnen sen hyödyn välittömästi. Nautin myös treenien aikana intrajuomaa, koska entisenä skeptikkona introihin, huomasin heti, että nämähän toimivat. Kreatiini on todettu jo tehokkaaksi vuosikymmenet sitten, otetaan sieltäkin hyöty. Välitön hyöty ja omakohtaiset kokemukset ovat itselläni vahvasti tässä läsnä. Tämän takia itse käytän ja hyvin moni muu käyttää lisäravinteita monipuolisen ja terveellisen ravinnon lisäksi. Myös massakaudella esim palautusjuoma treenin jälkeen on erinomainen paikka ottaa lisäkaloreita helposti normi ravinnon lisäksi.


Off the Hook hullussa diilissä!! Vain tämän viikon ajan!!

Tämän hetken tehokkain boosteri on minun mielestäni ehdottomasti Off the Hook. Otin ennen jalkatreeniä vain yhden mitallisen OTH:ta ja pitkän työviikon keskellä jaksoin erinomaisen hyvin painaa läpi vaikka väsy painoikin taustalla. Siinä ei ole toissijaista sanaa, etteikö tuote toimisi. Jos sinä haluat testata Off the Hookia, olen saanut sen tämän viikon ajaksi todella törkeän halpaan hintaan käyttämällä minun eksklusiivista koodia!!

Ohjeet!

  1. Klikkaa kuvaa alla!
  2. Valitse OTH:n maku ja määrä
  3. Kirjoita kassalla koodilaatikkoon koodi: NYYSSISOTH
  4. Saat 40% alennusta hinnasta!


Jalkatreeneissä OTH antoi potkua ja niin antoi Octanekin. Tärkeintä oli kuitenkin, että olin syönyt jo pari ateriaa alle ja näin saanut riittävän määrän energiaa varastoitua itseeni, jotta jaksoin painaa jumpat läpi. Painotan aina asiakkailleni, että parhaimmat tehot saadaan, kun pystytyään syömään oikealla suhteella proteiinia, hiilaria ja rasvaa. Kun halutaan voimaa ja massaa, hiilarin korkea määrä on ehdottoman olennaista. Ei niinkään proteiinin määrä, sillä hiilari on proteiinia säästävä makroravinne ja on aivan turhaa kiskoa suuren suuria määriä proteiinia, sillä maltillinen määrä riittää aivan hyvin rakentamaan lihasmassaa. Myös dieetillä on tärkeää syödä riittävä määrä hiilihydraattia, sillä kova kulutus vaatii energiaa ja näin pystytään säästämään lihasmassaa samalla, kun poltetaan rasvakudosta pois.

Pistetään tähän tuo treenivideo katsottavaksi! Olkaat hyvä.

Suosittelen trestaamaan tuota liikeparikomboa. Se on supertehokas ja pistää etureidet todella koville. Siinä on myös kiva lähteä pikku hiljaa hakemaan progressiota painojen kanssa, koska hyvin nopeasti kyllä huomaa, tuleeko kehitystä ja kestävyyttä aikaseksi.

Videolla näkyi seuraavia tuotteita:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.