This is Mika

27.09.2009 13:08 2min luku 6

V***iks meni!

No joo, ostin eilen sitten pitkän harkinnan jälkeen Playstation 3:sen, sellaisen hienon slim-mallin, 120gb kovalevyllä ja Gran Turismo 5 prologin, notta ilta kuluisi rattoisasti rata-autoilun merkeissä.

Johdot seinään ja piuhat kiinni. Optisella kaapelilla äänet vahvariin ja HDMI telkkuun. Mutta mitä? Kuva ei tule näkyviin? Laitoin scartilla kiinni niin johan pomppas kuva ruutuun. HDMI ei vain pelitä. Ei vittu vaikka itkua olisi vääntänyt. Scartilla kuva oli rakeinen kissan pökäle. Mitä järkeä muutenkaan olisi pelata Full HD pelejä scartin kautta, kun scartti toistaa vain kolmasosan kuvan terävyydestä?

images

Hermothan siinä meni, kun telkkari on niin erikoinen, ettei suostu kuvaa näyttämään. Muuten tuo töllö (sony bravia kdf 50e2000) on ollut mitä mukavin telkku, hyvä ja terävä kuva ja iso 50″ ruutu on taannut elokuvanautinnot suuressa määrin. Mutta jos ostan jotain uutta ja se ei pelitä vanhan kanssa niin ei siinä auta ku laittaa vanha vaihtoon.

Pistin töllön myyntiin ja itseasiassa se menikin kaupaksi aika pian. Nyt ollaan sitten hienon PS3 omistajia, mutta telkku vain puuttuu. 😀 HAh HAH haa!

V***iks meni tämäkin sijoitus, thanks PS3 and Sony!

ps3

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.