This is Mika

11.11.2015 11:07 3min luku 13

Viini-illat ja ikäkortti

Moi!

Jee, sain käsiini vihdoin uuden BODY-lehden. Voi pojat miten magee numero on kyseessä. Paljon juttua NFE:stä ja tietty tuo KP Ouraman loistavasti kirjoitettu ”tribuutti”-artikkeli meikäläisestä (piti vähän pyyhkäistä kyyneltäkin siinä lukiessa). Tomi Rehellin huikean hienot kuvat ovat yksiä parhaimpia kuvia koskaan minusta otettuja.

Tää oon mä!

IMG_0454

Hyvin oli artikkeliin otettu harvinaisia kuvia vuodelta 2003 SM-kisoista, joita en ollut koskaan aikasemmin nähnytkään. Siinä on 12 vuoden takaa melkoista muistojen havinaa..

IMG_0455

Suosittelen lämpimästi lehteä. Se on erittäin hieno kappale bodauksen historiaa kannesta kanteen.

Offilla ollaan ja jännästi jo seurataan meikäläisen edesottamuksia sosiaalisen median syövereissä. On tullut kommenttia jo viini-illoista ja ikäkorttia väläytellään jälleen, kun pohditaan minun jatkosuunnitelmia.

Melkoisen tarkkaan jotkut tuntuvan syynäävän mun touhuja offilla. Saa sellaisen tuntemuksen aikaan, että edes nyt ei saisi ottaa rennommin tai nauttia normaalista elämästä, kun todetaan syyllistävään sävyyn ”viini-iltojenkin alkaneen taas” jne.

Ja sit tuo ikäkortti. Kummasti se aina aika-ajoin nostetaan pöydälle, kun mietitään mun tulevaisuutta. Kehonrakennus on ikäystävällinen laji. Siinä moni huippu on parhaimmillaan vasta reilusti 30 ikävuoden jälkeen, jopa 40 ikävuoden jälkeen. Ikärasismia ei bodybuildingissa harrasteta. Toissa keväänä Heinosen Tommi kiskaisi yli 40 vuotiaana tuplakultaa kulttuuritalolla. Moni varmaan muistaa Mauri ”Pappa” Heikkisen, joka vasta +40 vuotiaana alkoi bodaamaan ja oli lajissa todella hyvännäköinen. Mr. Olympia voittaja (2008) Dexter Jackson on 46 vuotiaana ehkä parhaimmassa kunnossaan koskaan. Jerry Ossi myös samanikäisenä oli Suomessa pidetyissä ammattilaiskisoissa huikean upean näköinen tänä syksynä.

On hyvin yksilöllistä miten kukin vanhenee ja miten ikääntyminen vaikuttaa kehossa. Tietysti minkä tahansa urheilulajin osalta ja urheilijan kehittymisen kannalta nuorena ollaan priimakunnossa ja kovimmat tulokset saavutetaan varmasti ennen 30 ikävuotta. Myös ikä tuo omat haasteensa palautumisen hidastumisena jne. Kehonrakennus ei kuitenkaan ole ihan niin simppeli suorituslaji, vaan kyseessä on lihasten kasvatusta äärimmilleen. Se ei ole niin rajusti ikäsidonnainen kuin vaikka kamppailulajit tai nopeus/kestävyyslajit.

Asiasta toiseen.

Penkkipunnerrus.fin Jukka haastatteli tuossa taannoin Mähösen Akia, joka on siis toiminut minunkin valmentaja 2000-luvun alussa. Katso ihmeessä tämä mammuttimainen haastattelu Q&A Akista. Asiaa on tuhottoman paljon ja Akin ulosanti on huikeaa!

Älkää myöskään unohtako tätä hiton hyvää tarjousta!! Klikkaa kuvaa!

700x240_mika_20_procent_nov15

Toimi näin:

Klikkaa tarjouskuvaa tai banneria blogin yläosassa, jonka jälkeen pääset tukun sivuille. Valitse haluamasi tuotteet ja kassalle mennessäsi kirjoita Lahjakortti/Alennuskoodi -ruutuun koodi: MIKA20

koodi

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.