This is Mika

09.09.2013 09:40 3min luku 28

Viikonlopun matskua

Terppa!

LAUANTAI klo 12:00

Lauantaina tuli Tampereelta heinäkuun banneriskaban voittaja Raine lunastamaan voittonsa. Palkinnoksihan herra sai treenit meikäläisen kanssa, sapuksaa treenin jälkeen sekä ykkätyspalkinto, joka oli kassillinen huippulaadukkaita lisäravinteita.

Raine yllätyspalkintoineen:

banneriskaban voittaja

Star Nutritionin laaturavinteita, joita itsekin jatkuvasti käytän, oli yllätyspaketissa seuraavanlaisesti:

  • Recovery Pro 4kg
  • Whey-80 1kg
  • Anabolic Bolt
  • Octane
  • Creatine Complete
  • ZMA

Eiköhän noilla, sekä minun neuvoillani lähde tulokset ja lihaskasvu exponentiaalisesti nousuun? 😀 Raine halusi perehtyä koviin selkäjumppiin niin liikkeiden kuin tekniikoiden osalta. Tehtin siis kattava selkätreeni ja katsottiin, että jokainen liike myös meni perille. Lämmiteltiin huolellisesti ja varovaisesti venyteltiinlihaskalvoja auki. Pulloverilla päästettiin verta latseihin ja otettiin alkuun kova pumppi päälle. Alataljalla saatiin erinomainen tuntuma latseihin, kun lihas oli jo valmiiksi täynnä verta. Ylätaljassa teimme superina eteen ja taakse lapiokahvalla, kuten uusimmassa gymlogissa sekä loppuun jatkoimme gymlog -teemalla kulmasoutua ja lateraalista vetoa.

Vielä menee viisi!

 

raine

Raine oli jokseenkin uupunut, mutta erittäin tyytyväinen treeniin. Treenien päälle maistui isot 200 gramman pihveillä varustetut burgerit ja limpparit. Bannerikilpailuja tulen järjestämään jatkossakin ja kuten näette, meno on mukavaa ja palkinnot hulppeita. Harva muu bloggaaja huvikseen järjestää vastaavanlaisia skaboja, mutta itselläni on kuitenkin sellainen periaate, että antaessaan jotain saa myös jotain. Nämä bannerikisat ovat vain yksi tapa kiittää teitä lukijoita, että seuraatte uraani ja kirjoituksiani aktiivisesti, tilaatte bannerin kautta lisäravinteita ja ootte samanhenkisiä bodyukkeleita ja punttimimmejä! Me salilla reenaavat pidetään kyllä yhtä!

***

LAUANTAI klo 20:00

Maikkeli ja Kirsi tulivat kyläilemään. Oli pikkasen viintä ja juustoja tarjolla ja samalla kiskaisimme pienen kisarapsan edellisviikon expotapahtumasta. Läpi käytiin siis kaikki classic-kisaajat, miesten ja naisten kehonrakennus sekä pro-kisat. Käyhän siis keittämässä itsellesi pannu kahvia ja laita podcasti päälle. Rehellistä puhetta ja mielipiteitä. Toki nämä kaikki ovat pitkälti makuasioita, joten henkilökohtaista kettuilua emme tietenkään harrasta. Arvostelulajissa arvosteleminen kuuluu asiaan. Itse kuitenkin pyrin aina löytämään jokaisesta kilpailijasta myös positiivisia puolia. Se että lavalle asti ollaan päästy läpi karsintojen on jo saavutus itsessään.

Tässä Team M&M podcast 18 – kisaraportti FitnessExpo 2013

Tässä muuten podcast nro 17 joka jostain syystä on jäänyt julkaisematta täällä blogissa:

SUNNUNTAI

Kävimme reenailemassa eilen ja tein paikkorinnan sekä takareiskoja. Ihan ei kulkenut treenit kuten olin toivonut, mutta ollaan silti tyytyväisiä kokonaisuuteen. Varmaankin pientä ylirasitusta ilmassa? Pidänkin siis tänään välipäivän ja huomenna sitten uudella draivilla salille. Täysillä treenataan koko ajan ja pidetään se kehitys mielessä jatkuvasti. Kyllä sitä varmasti tuleekin kunhan vaan jokainen osa-alue pysyy eheänä.

Pari fotoa treenien tuoksinnassa:

mikapousaasalilla1000

boubletroublesmll

Tällainenkin eksyi kainaloon:

mina_ja_sexy_babe2

b400

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.