This is Mika

15.03.2013 13:19 1min luku 35

Vaihtaako vai eikö?

Usein mietitään mikä olisi hyvä aika vaihtaa treeniohjelmaa?

Itse monasti totean, että jos ohjelma toimii, ei sitä parane turhaan mennä vaihtamaan. Salaisuus usein piilee ennemminkin siinä, että itse jako pysyy samana, mutta ohjelman sisällä on vaihtelua.

Vaihtelu voi tarkoittaa eri liikkeitä, taukojen pituuksien vaihteluita, sarja- tai toistomäärien muutoksia. Mukaan voi ottaa erikoistekniikoita, voi treenata lihakset käänteisessä järjestyksessä yms.

gymlog 31.2

Jotkut tuppaa vaihtamaan treeniohjelmaa ja jakoa parin, kolmen kuukauden välein. Mielestäni moinen on liian tiheään tahtiin tehtyä turhaa vaihtelua. Olen itsekin vaihdellut isojakoisista pienijakoisiin ohjelmiin, mutta yhdellä ohjelmalla ja jaolla ollaan usein menty vuosikin putkeen. Jos kehitystä tulee niin se on vain hyvä asia.

Monipuolista treenaamista kannattaa suosia. Joka viikko voit tehdä erilaisen treenin. Pienilläkin muutoksilla on merkitystä. Jo pelkästään eri järjestyksessä tehdyt liikkeet muuttavat ohjelmaa melkoisesti.

Muistahan myös monipuolisen treenaamisen lisäksi huolehtia monipuolisesta ravinnosta. Niiden lisäksi tarvitset lisäravinteita! Smartsupps on edullinen vaihtoehto ja löydät tämän tuotemerkin alta kaiken tarvittavan tukemaan kovia treenejäsi!

Bannerin kautta pääset fitnesstukun sivuille! Samalla tuet urheilijaa!

smartsupps

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.