This is Mika

25.04.2012 04:10 2min luku 8

Uteliaisuus se kissan tappoi!

Huomenta!

Mikähän siinä on, kun tiellä sattuu kolari ja se tukkii kyseisen puolen liikenteen, myös vastakkaisen puolen liikenne tukkiutuu. Eilen sain taas kerran olla todistamassa moista ilmiötä. Olin ajamassa kehä ykköstä leppävaaran läpi, kun tunnelin jälkeen liikenne seisahtui. Ajattelin että jotain on sattunut, kkolaria kaistalla tai jotain, mutta ei perskules. Kolari olikin vastaantulevan liikenteen puolella ja siitä huolimatta myös minunkin puoleinen liikenne takkusi. Heti kun kolaripaikan ohi oltiin menty, liikennesuma katosi. Siis onko tämä saakeli soikoon koko Suomi täynnä niin perkeleen uteliaita ihmisiä, että pitää hidastaa kolaripaikalle tullessa, jotta nähdään sitten kaikki mahdollinen ja naureskellaan toisen ajovirheelle? Siinä siis tukitaan myös täysin normaali liikenne moisella liikennekäyttäytymisellä. Käsittämätöntä! Pikku Suzukin sisällä kiehui! Nyt ihan oikeesti ne jotka näin tekevät: hankkikaa hyvät ihmiset elämä! Ei se pikku peräänajo tai kaiteeseen saatu pusu vastakkaisella kaistalla voi olla niin mielenkiintoinen, että sotketaan ja ruuhkautetaan koko liikenne! ÄRRIN MURRIN! >:(

Jos tällainen ketjukolari syntyisi suomessa olisi tuo vastakkaisen puolen liikennekin jumissa! ”Aja isi hiljaa, että nähdään mitä on tapahtunut!” Voi Saa#€%&!!!!!

Eilen pumpattiin rintaa. Penkkiä tehdessäni ihmettelin outoa viiltävää kipua vasemmassa rintalihaksessa. ”Mitä ihmettä?” ajattelin mielessäni. Missä mä rintani olisin voinut teloa? Sitten muistin viimekertaisen Gymlogin kuvaukset, jossa tehtiin runkkupenkkiä. Siinähän mulla pisti oudosti sen pomppunoston jälkeen vasemmassa rinnassa. Perhana soikoon, siihen oli siis tullut pieni repeämä, koska tunsin nyt nostaessani selvästi kohdan ja kivun. Hieroin kohtaa ja se on juuri sellaisessa paikkaa mistä yleensä rintalihas katkeaa jos on katketakseen. Otin sitten tosi varovaisesti penkkiä ja tunnustellen nostelin sarjoja. Nyt on selkeästi arkana lihas ja saattaa estää jonkin aikaa kovat rintatreenit. Damn damn damn! 🙁 Tässä nähdään hyvin, että todellakin äärimmäisen vaarallista tuo väärällä tekniikalla nostaminen!

Saunalahti Update:

EI mitään ole tapahtunut tällä rintamalla! Menee siihenkin kohta hermot!

CU!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.