This is Mika

11.07.2013 21:07 3min luku 124

Lisäravinteet treenin ympärillä (video)

Moi

Kovasti kysellään blogissani lisäravinteista ja mitä niistä käytän, mitkä ovat ne hyödyllisimmät, mitä kannattaa käyttää jne. Pistin pientä Vlogia lisäravinteista, joita itse käytän yleensä treenin ympärillä. Lisäravinteilla pystytään vahvistamaan treeniä, estämään kataboliaa ja tehostamaan palautumista. Palkkari on lisäravinteista se ehkä tärkein asia, jos halutaan esim minimoida kaikki ylimääräinen hömpötys pois. Itse kuitenkin kokemuksesta voin kertoa, että juuri parhaimmat työkalut lihasmassan kasvatukseen ovat treenin ympärille rakennetut lisäravinteet. Hyvät aminohapot, tehokkaat buusterit, treenin aikana juodut intrat ja treenin jälkeen fiksusti rakennetut palkkarit optimoivat lihaksen hypertrofiaa sekä proteiinisynteesiä niin, että kehitys on juuri sinulle parasta mahdollista.

lisaravinteet_blog

Muista, että bannerin kautta saat tilattua helposti lisäravinteet. Muista myös se, että banneriskaba on yhä käynnissä koko heinäkuun! Kisaan kannattaa osallistua, sillä palkinnot ovat oikeasti päätä huimaavat! Päset treenaamaan meikäläisen ohjauksessa, mennään treenien jälkeen safkaamaan ja turistaan ihan kaikesta mukavasta sekä tietty se yllätyspalkinto, josta oikeasti on hyötyäkin!!! Eli pistähän vaan kunnon tykki tilaus tulille ja osaalistu skabaan. Mitä suurempi tilaus sen paremman tsänssit! Ohjeet löytyy täältä!

Tässä Vlogi lisäravinteista treenin ympärillä:

Mitäs muuta? Ai niin, loma alkoi juuri! Jibadiba jihuuu! 😀 Aivan mahtava fiilis. Lauantaina ollaan pikku ”kesänavajais”-pirskeissä Disturb.fi -porukan kera ja iltasella jatketaan ytimen yöhän bailaamaan. Eli ehkä törmäillemme sitten Sedun mestoilla? Who knows?

kesäloma

Vaikka onkin loma, ei siltikään jätetä treenejä. Syödään paljon lihaa ja käydään joka välissä jumpilla mentiin sitten ihan missä tahansa. Ollaan suunniteltu vähän Suomi-road trippiä, joka alkaisi siinä heinäkuun puolen välin jälkeen. Ei olla tosin vielä päätetty minne päin sitä voitais suunnistaa. Onko muuten Blogilaisilla mitään ehdotuksia esim siinä viikon 30 tietämillä minne päin sitä kannattaisi ajella? Missä päin on parhaat menot? Nyt saa mainostaa omaa kaupunkiaan! Haluatko nähdä Nyyzziksen ja vaikka ottaa ikimuistoisen kuvan jäbän kanssa? DYYYYD! 😉 Kehu ja maalaile nyt niin parhaat ylistyslaulut omasta kaupungistasi. Mitä siellä on NIIN siistiä että kannattaa tulla tsekkailemaan?

😀 😀 😀

Hotelleissa on muuten yleensä melko niukat treenimahdollisuudet. Harvemmin edes löytyy mitään punttisalia tms. Mä kyllä tykkään reissata pitkin poikin mutta juuri tuo ongelma usein ketuttaa, kun päivän jumpat on tehtävä oli sitten loma tai ei. Paikallisia saleja ei tunne eikä tiedä ja harvemmin sitä jaksaa edes lähteä sellaisia etsimään. Hotellilta jos sali löytyy niin se  on mukavan helppoa mennä heittämään rivakat treenit ja sitten voi hyvällä omatunnolla vaikka parit (ohra)pirtelöt siemaista loungebaarissa. 🙂 Kyllä se elämä on niin lyhyt, että siitä on nautittava silloin kun se on mahdollista! Eikö?

Blogia tietty tullaan päivittelemään oli kesä tai talvi, loma tai dieetti. Joten no worries. Ainoo jos ollaan jossain hevon kuusessa ulkomailla ja nettiä ei löydy. Silloin on blogihiljaisuus. Tosin voinhan minä olla kuollutkin, mutta siitä saatetaan sitten tiedottaa erikseen. Yritän välttää niitä tukkirekkoja… 😉

Oikein hyvää kesää kaikille blogin lukijoille. Treenatkaa kuin ei olisi huomista päivää! 😀

Kommentit (124)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.