This is Mika

13.03.2013 12:56 2min luku 56

Gymlog 38 - 15 minuutin etujalat

Moi

Rääkki etureisille on odottanut jo jonkin aikaa tapahtumistaan. Eilen se sitten tapahtui. Saatiin vihdoin päätökseen 15 minuutin teemajaksot. Etureiskat olivat enää tekemättä. Nyt jatkamme normi teemalla gymlogeja vielä parin, kolmen jakson verran ja sen jälkeen teemme gymlogeja satunnaisella tahdilla. Podcasteihin aiheita riittää, koska se on useimmiten melko randomia settiä poislukien nämä asiapitoiset podcastit, joissa vastaillaan asiantuntijan voimin pakkiksella esitettyihin kysymyksiin.

gymlog 38

Mutta palataas tähän viimeisimpään gymlogiin. Eli etureidet tehtiin vain ja ainoastaan yhden liikkeen voimin. Aikaa kun on vain 15 minuuttia, ei siinä juurikaan ehdi muuta tehdä, kuin yhden liikkeen kovalla volyymilla. Tehokasta? Periaatteessa kyllä. Jos kroppa ei ole tottunut noin intensiiviseen volyymiin, saadaan sillä aiheutettua lihakselle ja varsinkin lihaksen hermotukselle melkoinen shokki. Tällaisen treenin toistaminen aina silloin tällöin voi antaa lihakselle melkoisen kasvupyrähdyksen. Monipuolinen treenaaminen pitää lihaksen herkkänä ja kasvaminen ei esty eikä toleranssi pääse kasvamaan tiettyyn liikkeeseen.

Tässä siis tuo kauan odotettu rääkkäysvideo etureisille.

***

Ruksaako ranteet? Rannetuet ovat äärimmäisen tärkeät varusteet treenaamiseen.

  • K: Mitä jos mulla on ihan ehjät ranteet, tarviinko minäkin tuet?
  • V: Kyllä! Jo vammojen ja kulumien ennaltaehkäisemiseen rannetuet ovat todella tarpeen.
  • K: Auttavatko rannetuet nostoissa?
  • V: Auttavat. Nimensä mukaisesti rannetuet tukevat rannetta ja nistä todellakin saa extrapotkua esim työntöliikkeisiin.
  • K: Minulla ranteet ovat todella kipeät ja estävät kovan treenaamisen, onko rannetuista apua?
  • V: On apua. Rannetuki kannattaa kiertää äärimmäisen tiukalle, jolloin tuki immobilisoi ranteen ja sitoo  ranteen tiukasti paikoilleen.

Itselläni on GASPin Branch Warren rannetuet, jotka on tehty kovaan kulutukseen ammattilaisille. Nämä ovat myös sinullekin hyvät! Tilaa siis Bannerin kautta itsellesi laadukkaat tuet ja saat parhaimman hyödyn itsellesi. Jokaisen sentin arvoiset! 😀

mika nyyssölä_da champ

 

Kommentit (56)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.