This is Mika

19.12.2015 14:29 2min luku 9

Vaatteita alennukseen!! BOOM!

Oh my god!! Hello everybody!

Ystävät rakkaat. Pamautetaan tässä vielä joulun lähestyessä oikein hemmetin mainio diili tulille (tulee normisti vain uutiskirjeen tilaajille). Harvemmin on vaatteet alennuksessa tukulla. Kledjuissa on yleensä melko niukat katteet joten on harvinaista, että niistä koskaan puristetaan irti mitään discounttia.

Homma menee näin:

Klikkaa kuvaa tuossa alhaalla tai banneria sivun ylhäällä. Pääset tukun sivuille, valitse mieluisat vaatteet ja mene kassalle. Kassalla kirjoita alennuskoodiruutuun: CLOTHING20 ja saat -20% kaikista vaatteista! BOOM!!

image003

Fitnesstukun urheiluvaatevalikoimassa on huikea määrä eri merkkejä.

Tässä lista kaikista merkeistä:

merkit2

Merkkejä löytyy siis niin miehille kuin naisille. Miehille esim: Under Armour, Better Bodies, GASP, Adidas, Nike, SuperDry, Hummel, Gold’s Gym jne. Naisille myös esim: Six Deuce (HUOM! uutta mallistoa), SuperDry, Freddy, Better Bodies, Adidas, Nike, Fitnesstukun oma mallisto, Björn Borg, Dcore ja paljon muuta!!

Diili on voimassa vain tämän viikonlopun 23:59 asti. Hyödynnä siis etu ja tilaa itsellesi jotain piristävää ja uutta treenikledjua. Jee! 😀

Kyllä se on hassua, kun sitä niin kummasti piristää joku uusi paita tai treenihousut. Ei tartte olla sen kummempaa ja silti voi tulla hyvä mieli. Itse ilahdun ihan arjen pienistäkin asioista. Salilla tuntuu, että jumpatkin sujuu paremmin, kun on uusi tank toppi päällä tai tossut.

Eiköhän lähdetä tästä reenailemaan? 😀 jepulis jeps! Booooom! Creashockit naamaan ja sheikkeriin Nectaria ja Octanea. Pistetään töpinäksi ja laitetaan liha kuriin. 😉

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.