This is Mika

07.02.2017 16:20 2min luku 9

Kirja on nyt valmis!

Hellou!

Ai miten on tehnyt hyvää muutaman päivän lepo. En suoraan sanottuna ole muuta tehnyt kuin nukkunut ja lepäillyt ja syönyt hyvin. Mikään ei ole niin tärkeää, kuin riittävä lepo, jotta elimistö ja kroppa palautuu treeneistä ja muusta työstä. Stressi ei tee hyvää missään muotoa, ei fyysisesti eikä psyykkisesti. Levon tarve kyllä korostuu tällaisina aikoina, kun joka suuntaan olisi tarve venyä.

Kirja on nyt valmis

Taitto, oikoluku ja kaikki mahdollinen kirjaan liittyvä näin sähköisessä muodossa oleva on nyt valmis. Enää on kirjan mentävä painoon ja sen jälkeen maaliskuun puolen välin tienoilla tuo opus saadaan kauppoihin. Pitkä urakka on takana ja nyt tuo esikoinen on viittä vaille valmis. Reilu kuukausi vielä on odottelua ja sitten se odotus palkitaan.

Viime syksynä tämän projektin startattua en olisi suoraan sanottuna edes uskonut, miten iso projektista lopulta tulikaan. työtunteja kirjaan on uponnut satoja ja satoja. Virtamon kanssa kymmeniä tapaamisia noin 4-6 tuntia kerrallaan, joka kerta. Kirjassa kokonaisuudessaan on käsittämättömät 416 kappaletta tausta- ja valokuvia, joten voin luvata, että kirja on hemmetin visuaalinen kannesta kanteen. Erilaisia meikäläisen piirustuksia, sarjakuvia ja taidekuvia vuosien varrelta sekä kirjaa varten tehtyjä grafiikoita olen tehnyt yhteensä yli 30 kappaletta tuota kirjaa varten. Visuaalisuus on siis hyvin selvästi esillä ja ihan syystäkin, sillä olen hyvin visuaalinen ihminen.

208 sivua omaelämäkertaa sekä treeniopasta, kaikki yksissä kansissa. Olen erittäin iloinen, että pian tämä on kaikkien saatavilla. Tästä on hyvä jatkaa! 🙂

Hey, Disturbilla on muuten farkkuale!

  • Nyt kaikki miesten farkut -20%
  • Koodilla: JEANS20
  • Koodi on voimassa 13.2. saakka.

Klikkaahan kuvaa alla ja katso mitä kivaa sieltä löytyy!

Äläkä unohda edullisia proteiinipatukoita Fitnesstukulta!!

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.