This is Mika

20.08.2018 13:49 4min luku 2

Stressi, työt ja kiire polttaa rasvaa? - Mukana koodi ilmaiselle toimitukselle!

MOiGGiS kaikille!

Uusi viikko lähtenyt käyntiin ja itselläni töitä puskee niin paljon, etten tiedä mihin suntaan repeäisin. Salillakin pitäisi ehtiä käydä ja kovasti pyrinkin siihen, että menen salille aina, kun mahdollista. Viime viikko oli ihan hullun kiire viikko. Kirja julkaistiin torstaina ja perjantain olin Radio Rockilla. Kaikki muut PT -hommat ja duunit siihen päälle (sekä kotikoneella työskentelyt aamu-iltaisin) työtunnit hipovat lähes 100h/viikko.

Salilla en päässyt käymään kuin muutamat kerrat puhumattakaan, että ehtisin cardiota kiskoa missään välissä. Siltikin kroppa on ihan kivasti kiristynyt. Ilmeisesti stressi, työt ja kiire toimii tässäkin tapauksessa, vaikken tällaista suosittele kenellekään. Huh, vetää nimittäin aika uupuneeksi niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Hyvä asia moinen ei missään nimessä ole, että tavallaan ajaa itseään nurkkaan liiallisella työn tekemisellä. Kroppa ei loppupeleissä voi hyvin, jos se ei saa riittävästi lepoa. Ei voi päänuppikaan hyvin sellaisessa yhtälössä. Rasvanpoltollisesti parasta olisi pystyä hyödyntämään suurin osa energiasta treenaamiseen ja muu aika käytettäisiin palautumiseen. Kun kulutus on korkealla, pitäisi levon määränkin olla korkea. Miinuskaloreilla mentäessä pitäisi aina pyrkiä pitämään ympärillä oleva elämä tasapainossa ja stabiilina. Levon merkitys on iso.

Stressi ja kiire polttaa aivan takuuvarmasti myös lihasta dieetillä, joten näitä asioita olisi hyvä edes yrittää välttää. Kun jo fyysisesti on rankkaa painaa vähäisellä ravinnolla sata lasissa, niin muut ympärillä olevat asiat olisi hyvä olla mallillaan. Minimoidaan häiriötekijät ja keskitytään olennaiseen!

Tässä kondiskuvaa viime viikolta

Vajaa kuukausi aikaa vielä vähän siistiä kondista kulttuuritalon showta varten. Esiintymismusiikki on valittu ja koreografiaa olen jo suunnitellut noin 1/3 osan verran. Hiljaa hyvää tulee. Esityksessä on hivenen nostalgiaa mukana, tietäjät tietää.


Eksklusiivisella koodilla ilmainen toimitus!

Nyt on Chained Nutritionin tuotesarja hurjassa diilissä. Kaikki tuotteet 2 yhden hinnalla. Nyyssis heittää tähän sekaan vielä extrakivan yllärin, eli mun omalla koodilla saat  ilmaisen toimituksen.

Kassalla kirjoitat koodilaatikkoon: MIKANYYSSOLA ja toimitus on ilmainen. Ei tarvitse siis mennä yli sen 49€ vaan saat nyt pienemmätkin ostokset toimituskuluitta!

Klikkaa tuossa alla olevaa banneria, niin pääset tarjouksiin käsiksi! Kiitos <3


Palautetta!

Viime aikoina on tullut milloin mistäkin tosi kivaa palautetta. Uuden kirjan myötä olen saanut ihmisiltä kiitosta. Moni on tykännyt kirjan taitosta ja värikylläisyydestä. Informaation määrä on sen verran suuri kirjassa, että moni haluaa sulatella sitä ennen kuin pystyy antamaan sen konkreettisempaa palautetta, mutta yleisilme on miellyttänyt monia.

Radio Rockilla käynnin jälkeen sain tosi monelta ihmiseltä kommenttia, joissa oltiin tykätty hauskasta ja huumoripitoisesta haastiksesta. On aina ilo saada tällaisia kommentteja ihmisiltä.

Tuli tuossa yksi päivä vastaan vielä treeniohjelmankin ostanut ihminen ja kehui kovasti pakettia hyvin monipuoliseksi ja mielenkiintoiseksi.  Olin varsin iloinen, kun sain ihan IRL palautetta, jota normaalisti aika harvoin saa. Suomalaiset yleensäkin ovat melkoisen hiljaisia eikä tohdita tulla kommentoimaan mitään, oli hyvää tai huonoa sanottavaa. Itse olen kuitenkin kohdannut monesti hyvin positiivisesti suhtautuvia ihmisiä, jotka tulevat juttelemaan ja kommentoimaan puuhastelujani. Se on aina kivaa!

Piristysruisketta arkee ja treeniin

Koitetaan nyt kaikki jaksaa painaa siellä saleilla kovaa treeniä. Back to School ja Back to Work on valitettavasti läsnä näin elokuun puolivälissä, mutta se yleensä tuo mukanaan kivan rytmin ja treenitkin kulkevat ihan eri levelillä, kun elämässä on perus rytmi kohdillaan. Lomilla homma usein lähtee vähän käsistä. Jos kaipailet jotain piristysruisketta omiin treeneihisi, niin suosittelen lämpimästi näitä valmiita treeniohjelmapaketteja, joiden mukana tulee varsin kattavia treeniohjelmia. Niiden avulla voi hyvinkin monipuolistaa omia treenejä.

Alla esimerkkejä valmiista ohjelmista:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.