This is Mika

28.05.2008 02:07 2min luku 2

Ohhoijjaa ja Tenacious D naurattaa jälleen

sketchbaby.jpg

Heippa kaikille.

Aikaa taas ehtinyt vierähtää jo tovi, kun viimeksi kirjoitin tänne blogiini. Treenit ovat sujuneet mukavasti ja olen saanut paikat ihan kunnolla ja oikealla tavalla jumiin. Rintalihakset esim ovat viimeisimpinä treenatuista lihaksista menneet aivan lukkoon ja kipeytyneet. Se tunne on hieno, kun seuraavana päivänä tuntee kasvavan lihassäryn edellis illan/päivän treeneistä.

On muuten tullut treenailtua useammissakin paikoissa viime aikoina. Esim. Dana-fitnessissä, Espoon kaupungin bunkkerissa, Turun Gym2000:lla ja Mayorsilla. Se on ihan mukavaa käydä eri salilleilla ja vaihtelu tosiaankin virkistää. Tuntuu oikein saavan potkua treeneihin, kun vaihtaa maisemaa. Jopa laitteet saleilla ovat niin erilaisia, että vaikka tekeekin samaa liikettä sanotaan vaikka ylätaljaa selälle, tuntuu se silti aivan eri liikkeenä lihaksissa. Välitykset, erikokoiset taljat ja kulmat vaikuttavat yllättävänkin paljon mihin liikkeet osuvat treenatessa.

Alaselkä on yhä hieman tukkoinen ja välillä se kramppailee eikä suostu yhteistyöhön. Toivotaan nyt, että selkäkivut haihtuisivat ja tilalle tulisi ehjä, kehittyneempi ja leveämpi selkä. Sellainen, että valot vain pimenisivät ja varjot pitenisivät, kun sellaista levittelisi!? Hmm..okei? 😉

Otsikkoon liittyen.

Sain pari viikkoa sitten ystävältäni Johanna A:lta kauan kaipaamani ja himoitsemani Tenacious D:n, Complete Masterworksin.

Kiitos Johku!! 🙂

johanna-a.jpg

Johanna antoi kyseisen DVD:n minulle ihan ikiomaksi ja olen siitä ikuisesti onnellinen. Johanna on minulle tuttu Rautakirjan kesälomittajana ja ennen kaikkea Tenacious D:n hartaana fanina. Ja kuka nyt ei fanittaisi Tenacious D:tä? Kaverit nimittäin tekevät sellaista huumoria, että välillä hirvittää. Jack Black on kyllä aivan sairaan ilmiömäinen näyttelijä. Hänellä on muutenkin pitkä ura takanaan. Mainitaan vaikka muutama hassu: King Kong, The School of Rock, Nacho Libre ja The Jackal.

Complete Masterworksissa on peräti kaksi dvd:tä jotka sisältävät esim älyttömät TV-sarjat Tenacious D:n elämästä, joiden pohjalta muuten tehtiin Tenacious D, in the pick of destiny-elokuva. Mukana Masterworksissa on myös keikkavideota, TV esiintymisiä ja minielokuvia, you name it. Todella kattava ja välillä jopa oksettavankin oloinen julkaisu.

Tässä alla Tenacious D:n kansi.

Miken kanssa hulluteltiin tänään taas oikein urakalla. Tehtiin myös traileri uudesta Team M&M elokuvasta…. *VIDEO*

Kannattaa katsoa jos ei muuten niin ainakin musan takia, sillä trailerissa soi Before the Dawn. :heavymetal: Aika hulvaton video, ehkä Team M&M:n jutuista yksi hauskimpia sitten Gary Gaymooren…

No niin jatketaan taas…

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.