This is Mika

25.10.2007 16:39 2min luku 1

Pohdintoja osa 2

October Twilight.jpg

Moikka.

Mennyt pitkä aika, kun viimeksi kirjoitin syystä siitä, että muuttopuuhissa ollaan menty viimeiset pari viikkoa. Treenit kärsineet ehkä eniten juuri sen takia. Viime viikolla vaivaiset yhden kerran pääsin treenaamaan. Noh, otetaan takaisin sitten jatkossa.

Uusi Fighter ilmestynyt
Uusimmassa Fighter -lehdessä on hyvä juttu Aleksander Karelinista, tuosta siperian painijumalasta, joka ei koskaan kohdannut voittajaa uransa aikana. No okei viimeisimmän kisan Sydneyn Olympialaisissa hän hävisi, mutta mielestäni kyseenalaisin perustein. Mieletön äijä ja järkyttävän vahva painimolskilla! Lukekaa ihmeessä jos saatte lehden käsiinne. Karelinista löytyi highlight-video juutuubista. Kyllä täytyy sanoa, että aika ankaran näköinen se junttaheitto oli. Tais muistaakseni joltain kuubalaiselta katkoa kylkiluut pelkästään kovaa puristamalla? Aivan varmasti Karelin olisi ollut täysin ylivoimainen UFC:ssä tai millä tahansa vapaaotteluareenalla.

Aleksander Karelin, the Siperian Jätti!

Mitäs muuta?

Ai niin, kävin tossa yks päivä kampin Lidlissä ja ostin pihviä, olutta ja banaania ja sellaista offi”scheissea” ja arvatkaapas mitä, kassatyttö sitten kysyi papereita. Hell YES! Olen siis alle 18 vuotiaan näköinen vieläkin. Ekaks en edes tajunnut mitä kysyi ja olin että mitä? Tyttö toisti kysymyksen ja tokaisi, että ei sitten kysytä sulta papereita kovin usein vai? Sanoin, että ei kyl kysytä ku oon jo 31. Sivusta seurannut vartija repesi nauramaan hillittömästi, koska todellisuudessa näytin varmaan 4-kymppiseltä juopolta pipo päässä. Mutta eli siis nyt tuli todistettavasti totuus, että olen alle 18 vuotiaan näköinen ja sellaisena aion pysyäkin! Olen varmasti 50 vuotiaanakin alle 18 vee ja kysytään papereita! Ihan varmasti!

Eilen sitten kampin k-kaupassa IL-toimittaja halusi kysyä mitä mieltä olin halvemmasta pihvistä ulkomailta tuotuna. Tottahan toki meikä sellaista syö ja mitä halvempaa niin sen parempi vain kehonrakentajille!! Euron kilo brassihärkää niin kyllähän liha kasvaa! Linkki juttuun: SIKAKALLISTA.

Entäs mitä mieltä olin geenimanipuloidusta lihasta? So? mitä sitten. Antaa tulla vaan. Jos härkä on mussuttanut vähän geenimanipuloitua rehua niin tuskin siitä on ihmiselle mitään haittaa. Geenisoijalla ruokittuja possuja on syöty jo jokunen vuosi ja hyvin maistuu ihmisille. Kun siat syövät geenimuunneltua rehua, eivät siirtogeenit tule niiden lihan ainesosaksi, vaan pilkkoutuvat ruuansulatuskanavassa, eli pelko on turhaa. Geenimanipulaatio jo sananakin varmasti pelottaa mummoja ja kukkahattutätejä ja vetää viherpipertäjät barrikadeille. Geenejä syödään joka aterialla oli luomua tai sitten ei.

Mun mielestäni kotimainen ruoka saa ihan vapaasti kallistua, minä äänestän lompakollani ja syön sitä halvinta pihviä tuli sitten ulkomailta tai ei, kunhan maku on kohdallaan.

Minä ja kanat

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.