This is Mika

10.04.2018 11:58 2min luku 11

Kahden sentin repeämä pohkeessa - Hidas toipuminen yllätti

Moikka!

Terve kaikille lukijoille. Laitetaas pientä päivitystä täältä kotosalta. Yhä olen sairauslomilla jalan takia. Kävin jälleen eilen näyttämässä pohjetta lekurille. Lihas on vieläkin varsin kipeä ja särky vaihtelee ihan päivän mittaan. Välillä jalka tuntuu turpoavan ja keräävän painetta lihakseen. Pienet pakolliset kävelyt esimerkiksi kauppaan ihan randomisti saattavat kipeyttää pohkeen. Jo pelkkä istuminen kerää painetta ja siitä liikkeelle lähteminen on tuskaa.

Pohkeesta löytyi tosiaan kahden sentin pituussuuntainen repeämä ja tohtorin mukaan paraneminen on melkoisen hidasta. Tämän olen kyllä itsekin valitettavasti nyt todennut. Aamulla herätessä pohje on tosi kipeä vaikka voisi luulla, että yön jälkeen se olisi ok. Tämän viikon vielä otan hyvin rauhallisesti, enkä rasita jalkaa millään tavalla. Täytyy nyt toivoa, että tuon vamman paraneminen ottaisi jonkinlaisen selkeän askeleen eteenpäin. Turhauttavaa joutua himmailemaan koko ajan, kun juuri on ollut valtavan hyvä treeniputki päällä ja jumpat sujuneet hyvin.


Skabaa ja tarjouskoodia!

Laitetaas tälle viikolle pikku skaba pystyyn, sillä nyt on tämän viikon ajan erikoiskoodilla kaikki Star Nutritionin ja Star Nutrition Gearin tuotteista -10% alennusta! Ja alennus toimii myös tarjous tuotteissa!!

Samaan syssyyn laitetaan jo legendaarinen Giant Killer kirja plus T-paita -paketti yhdelle onnekkaalle!

Ohjeet tulevat tässä:

  • Klikkaa kuvaa alla!
  • Tee ostoksesi normaalisti
  • Kassalla kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: AFFSTARFI
  • Tule lopuksi tänne blogiin ja kirjoita tilausnumerosi ja minkä koon haluaisit paidasta!!

Tarjouskoodi ja Giant Killer -kilpailu on voimassa sunnuntaihin 15.4 klo 23:59 saakka. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Ei koske Big Buy -tarjouksia.

Tuolla on tosiaan pirun hyviä tarjouksia kuten Octane 2 yhden hinnalla, Noccon uutuus maku alennuksessa, paljon aminohappotarjouksia ja 2 yhden hinnalla diilejä. Saat siis vielä 10 pinnaa alennusta tuolla koodilla kassalla noista tuotteista! Kannattaa nyt hyödyntää tämä!!

Tsemppiä kaikille osallistujille!


Disturbilla outletin hautajaiset!

Ota osaa koodilla: RIP 

Kaikki loput Outlet-tuotteet – 40% LISÄALELLA 18.4. asti.

Mm. Yakuzaa ja Clothingia löytyy vielä runsaasti, tosin hajakokoina. Tässä kamppiksessa nopeat todella syövät hitaat, joitakin tuotteita on vain yksittäisiä kappaleita jäljellä. Klikkaa kuvaa alla!

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.