This is Mika

05.02.2018 14:37 2min luku 0

Uutta pelivideoo ulkona - Nyyssis Pelaa!! E02 Assassin's Creed Origins

Morjensta rallaa kaikille!

Viime viikolla pelailin viime syksynä ilmestynyttä peliä, Assassin’s Creed Originsia. Egyptiin sijoittuva Assassin’s Creed on jatkoa suositulle sarjalle. Tämä on todellakin Open World -peli eikä mikään sinne päin avoin maailma, vaan todellakin avoin maailma. Tekemistä riittää ja pääjuonesta voi poiketa ihan huoletta keskittyen pieniin sivutehtäviin. Muistuttaa paljon Fallout 4:sta ja The Witchet 3:sta. ja tarkoitan tätä nyt hyvällä.

Olin tosiaan erittäin pettynyt Monster Hunter Worldiin ja sen lapsellisuuteen. Origins ei kuitenkaan pettänyt laisinkaan. Kaunis grafiikka, toimiva taistelumekaniikka (vaikkakin hieman erilainen mihin olen tottunut) ja idea, toiteutus sekä juoni rokkaa todellakin hyvin.

Osta Assassin’s Creed Origins CDON:sta

Tullaan takuuvarmasti pelaamaan vielä lisää tätä peliä Nyyssis Pelaa!! -sarjassa. Sen verran hyvä tuo peli on. Aivan pian muuten ilmestyy Kingdom Come Deliverance -peli, jota myös tullaan pelaamaan suorassa Twitch -lähetyksessä ja josta tietysti tehdään YoutTubeen oma jakso tähän pelisarjaan! 13.2 ilmestyy tuo keskiajan seikkailuroolipeli. Can’t wait!!!

Tässä tulee uusi jakso Nyyssis Pelaa!! E02 – Assassin’s Creed Origins Gameplay


Superdiili on ohi ja voittaja selvillä!

Kiitos jälleen kaikille teille, jotka hyödynsitte minun eksklusiivista superdiiliä ja osallistuitte kilpailuun.Tällä kertaa fortuna osui nimierkki Salolle! Onneksi olkoon!!!

  • Salo Said, F1336872, Koko XXL

Pistähän Salo mailia (mika@nyyssola.fi) ja kerro oikea nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, niin laitan sulle pakettia tulemaan. Huppari ja kirja lähtee nimmarilla sinulle. Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille. Olette parhaita!!


Nyt on loistavia juomia tarjolla alennuksessa!

Löytyy NOCCO:t, Protein Sodat ja valmiit pre- intra- ja afterzonet huikeassa alennuksessa. Klikkaa kuvaa alla ja tilaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.