This is Mika

12.11.2016 00:01 3min luku 7

Kirjan tekoa ja patukkadiilejä!

Guud iivning!

Jahas, bloggataas tässä illan vikoilla tunneilla. 🙂 Tässä olis tällaista lomantynkää tarkoitus pitää. Saas nähdä miten sitä osaa ottaa rennosti, kun mielessä on miljoona asiaa ja mulle erittäin iso projekti, elämänkerta/treeniopaskirja on käynnissä ja se vie kieltämättä paljon huomiota tällä hetkellä.

Tosin pakko sanoa, että positiivista tämä kaikki, en lainkaan tätä koe negatiivisena. En ole koskaan vieroksunut työn tekemistä. Tavallaan vain, kun on jo nyt paljon duunia, niin luonnollisesti tämän tapaiset projektit ei ainakaan vähennä työtunteja. Vapaapäivisin, iltaisin, jopa öisin tulee mieleen juttuja, joita voisi kirjaan laittaa. Kirjoitan yleensä silloin, kun saan inspiraation ja minulla on hetki aikaa istua alas.

Itse treeniopas on haasteellinen. Haluan siihen sen verran kaikenlaisia työkaluja antaa lukijalle, jotta siitä on oikeasti jotain hyötyä, se antaa ideoita, avartaa ajatusmaailmaa ja sen avulla voi rakentaa itselleen aivan uusia juttuja omiin treeneihin. Tämä ei suinkaan ole yksinkertaista tehdä. Itselleni kaikki treenit ja treenaamisen ajatus kokonaisuutena on helppoa, kun olen tehnyt tätä niin kauan. Mutta luoda se helppolukuiseksi oppaaksi ja avata tämä kaikki lukijalle, jotta se kokonaisuus valkenisi myös muille ei ihan tuosta noin tapahdu. Toteuttaminen vaatii paljon ajatusta.

Enkä voi oikeastaan pyytää edes apua keneltäkään, kun nämä jutut mitä itse teen on aika erikoisia, eikä näitä kovin moni muu suoraan sanottuna toteuta. Muutama hyvä ystävä lähipiirissäni tajuaa homman, joille olen avannut minun ajatusmaailmaani ja nämä itseasiassa toteuttavat hyvin samanlaista kaavaa omissa treeneissään tuloksekkaasti. Nyt vaan pitää luoda kirjaan ovelasti tapa, jolla simppelisti parilla vilkaisulla saat inspiraatiota omaan treeniin, valmiita esimerkkejä ja uusia ideoita. Tämä on tavoite ja tähän pyritään. Ei kompromisseja.

Kuntotsekkausta tänään aamulla. Paino oli  86,1kg 🙂

14976653_10209119981891111_4656747503594645559_o

Kaiken kaikkiaan kirja tulee olemaan täynnä informaatiota erittäin visuaalisessa muodossa. Haluan, että Giant Killerin tarina ja treeniopas on minun näköinen: paljon kuvia, tarinoita, hauskoja hetkiä, muisteloita, asiaa ja informaatiota. Lehtosen Jouni tulee olemaan se visualisti ja luova tirehtööri, joka ns. konkretisoi minun visiot ja näkemykset sivuille. Minä tuotan materiaalia Virtamon kanssa ja Lehtonen pitää huolen, että tuo kaikki on äärimmäisen hyvän näköistä katsoa sekä herkullisen nautittavaa lukea.

Ensi vuoden keväällä…

giant_killer_kirja_ja_treeniopas_pix700

Miksi tähän lähdettiin?

Olen tosiaan pyöritellyt mielessäni jo vuosia, kirjoittaisinko kirjan vai en. Homma lähti oikeastaan aukenemaan, kun juteltiin Virtamon Jounin kanssa. Hänen vahva taustansa ja kokemuksensa alalta vaikutti päätökseeni. Virtamo itse sanoi, että kirjalle on takuu varmasti oma paikkansa ja lukijakuntansa.

En ole aiemmin kokenut, että mulla olisi täysin riittävästi kokemusta ja näkemystä, jotta voisin jättää jälkeeni jotain konkreettista lajiharrastajille ja kuntoilijoille. Aivan viime vuosina alkoi kuitenkin kehittyä sellainen fiilis, että ehkä sitä sittenkin voisi olla jotain sanottavaa, annettavaa teille faneille ja seuraajille, ja miksi ei myös ihan niille, jotka puhtaasti haluavat saada kehitystä aikaiseksi?

Haluan jättää jälkeeni teoksen, jonka pariin voi palata kerta toisensa jälkeen. Opuksen, jota tulee kannettua mukana salilla, poimittua sieltä treeniohjeet, tekniikat ja ideat. Sellaisen haluan tehdä ja jättää jälkeeni, ennen kuin minun taival tässä ulottuvuudessa on päättynyt.

Hei, loppuun vielä hyvät tarjoukset

Huomasin tukulla olevan hitsin hyvät tarjoukset protskupatukoista!

patukkaa

Löytyy marsit ja snickersit, goodlifet ja best barit. Nämä prodepatukat ovat menneet niin pirun herkullisiksi, että en enää edes syö perus suklaapatukoita. Ei tarvitse, kun on terveellisemmät vaihtoehdot olemassa ja nämä vielä sulavat suussa.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tarjouksiin käsiksi!

patukkaetu

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.