This is Mika

31.08.2012 15:00 2min luku 14

Uutta makua Fitnesstukulla!

Moigga!

Laitetaas hyviä uusia tuotteita, mitä on juuri saapunut Fitnesstukun valikoimaan!

Sitruunajogurtti on uusi maku Star Nutritionilta. Raikasta vaihtelua perussuklaisiin ja mansikoihin. Tosta meikäläinen keksisi heti pari reseptiä boostaamalla vaikka jäätelöä tuolla! Aivan ehdoton kokeilunarvoinen tuote!! Nam!

Whey-80 proteiinijauhe on menestystuote niin hinta-laatusuhteeltaan kuin itse toimivuudessaan. Nyt se on makeutettu vielä Stevialla, niin tuote on todella luonnonmukainen!

Makuina:

  • Suklaa
  • Mansikka
  • Vanilja

Star Nutritionin menestysproteiinijauhe on saanut uuden version! Whey-80 Stevia on makeutettu luonnollisella makeutusaineella ja sisältää ainoastaan luonnollisia väriaineita.

Whey-80 Stevia sopii sinulle, joka haluat välttää keinotekoisia ainesosia ja haluat proteiinijauheen, joka ei ole niin makea kuin keinotekoisilla makeutusaineilla maustetut.

Whey-80 Stevia sisältää heraproteiinikonsentraattia, jossa on beta-laktoglobuliinia, alfa-laktalbumiinia, glykomakropeptidejä, immunoglobuliineja, laktoferriiniä ja albumiinia. Jauhe on mikrosuodatettu, instantisoitu ja maustettu parhaan ravintosisällön, liukenevuuden ja maun aikaansaamiseksi.

Star Nutrition Whey-80 ® on täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, lisää lihasmassaa haluavalle tai henkilölle, joka haluaa polttaa tehokkaammin rasvaa!

Annostus: 0,8 dl jauhetta sekoitetaan 1,7 dl:aan vettä tai maitoa, ja ravistetaan shakerissä kunnes jauhe on liuennut. Ota 1-3 juomaa päivässä. Suositellaan nautittavaksi treenien yhteydessä ja aterioiden välissä.

***

Tässä siis muutama hyvä syy samalla osallistua bannerikilpailuun! Ei muuta kuin bannerin kautta tilaamaan tukulta nuo äärimmäisen tärkeät lisäravinteet lihasmassan kehittämiseen!

Kilpailuun on tällä hetkellä osallistunut vasta neljä henkilöä, eikä suurin summa todellakaan ole päätähuimaava! Sen voin taata, että tähän kisaan todella kannattaa osallistua, sillä  voittaja palkitaan mahtavilla treeneillä, neuvoilla, tiedoilla ja tekniikkavinkeillä sekä kunnon lounaalla tietty meikäläisen hulvattomassa seurassa! Juttua todellakin tulee riittämään. Siitä päivästä tehdään ikimuistoinen! Lokakuussa pidettävä palkintopäivä sovitaan siis voittajan kanssa yhdessä ja räätälöidään siitä juuri voittajalle mieluinen!

Blogia on ollut kaikki nämä vuodet niin mahtava pitää. Kaikki upeat kannustukset nytkin dietillä on auttanut jaksamaan minua kohti SM-kisoja. Mielestäni tämä kilpailu on oivallinen mahdollisuus palkita ne, jotka ovat antaneet kontribuution menemällä bannerin kautta tilailemaan lisäravinteita. Pienellä eleellä on isot vaikutukset minun urakehitykseen. Kiitos siitä kaikille! Jatketaan samaan malliin! Paljon tietoa on vielä jaettavana treenareille ja bodymunkeille, jotka haluavat näyttää isoilta ja lihaksikkailta! Boom!!

 

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.