This is Mika

05.03.2010 18:06 2min luku 7

Uusia kuvia!

Terve kaikille.

Kunto menee eteenpäin. Pari viikkoa vielä kiristellään ja sen jälkeen pidetään pieni hengähdystauko, jonka jälkeen jatketaan kunnon ylläpitämistä. Parin viikon kuluttua otetaan kondiskuvia sekä edustuskuvia Fitnesstukulle. On erittäin tärkeää, että siinä tällöin esiintyy parhaimmillaan ja edustavasti. Se on itseasiassa minullekin aivan henkilökohtaisen tärkeää, sillä kuka nyt haluaisi olla esillä ja näyttää ”huonolta”. Tietysti se on suhteellista, mikä kenellekin ”huonon” näyttäminen on, mutta ns. bodymaailmassa ja urheilun ankarassa ympäristössä keulakuvana ja jonkin sortin referenssinä sitä edellytetään tiettyä ”appearancea”.

Tänään photoja!

Tänään käytiin Miken kanssa Tiksissä eli Tikkurilassa tekemässä eräs kuvashootti. Menimme silkkitielle, joka on jokin vanha silkkitehdas Tikkurilassa ja löysimme Miken muistikuvan perusteella aivan loistavan kapean käytävän karuine tiiliseinineen. Otimme hieman ”kondiskuvaa” ja edustusfotoa samalla, kun ikuistimme aivan hulvattoman hauskan uuden hahmon kaikkien aikaisempien sairaiden hahmojen seuraksi. Nyt on tulossa piinkova uusi etsivä 70-luvulta. Tämä mies ei jätä ketään kylmäksi, tai ehkä rikolliset vedetään kylmäksi, mutta hameväki saa silmäniskua ja Malmö nukkuu yönsä rauhassa.

Hahmo paljastetaan hieman myöhemmin blogissani kuvien kera, sekä tietysti juttua saa käydä heittämässä pakkiksen sivuilla.

Mutta siis promokuvia tehtiin samalla kertaa, eli kaksi kärpästä liiskattiin yhdellä sessiolla. Tunnelma on aikalailla välitön. Haimme karua ympäristöä, tiiltä, betonia, asfalttia, peltiä ja puuta. Näiden kylmien elementtien vastapainona on pullistuvat lihakset ja tiukka asenne. On punaista varsitossua jalassa ja punaista nyrkkeilysidettä kädessä. Punaiset ovat seinätkin pienessä käytävänomaisessa tilassa. Kylmä näkyy taustalla, sillä lunta on katoilla ja maassa. Keskellä kuitenkin poseeraa kehotaiteilja uhmaten säätä ja ympäristöä. Hienoja kuvia ja krediitit tietysti aivan loistavan lahjakkaalle ammattikuvaajalle, Mike SIrénille. Ilman häntä ei Suomessa olisi niin paljon tyylikkäitä kehokuvia nähtävillä. Mike osaa asiansa, se on fakta.

Tässä kuvia:

(Klikkaa kuvaa isommaksi)

VG7G2294

VG7G2299

VG7G2301

VG7G2292

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.