This is Mika

01.09.2017 09:22 1min luku 2

Kilpailu on ratkennut ja voittaja selvillä!

Heippa rallallaa!

Upea kisa ja upea tarjous Off the Hookista on saatu päätökseen. Tarjous ja palkinnot houkuttelivat ison määrän osallistujia ja näin pääsi käymään, että Off the Hook loppui varastosta kesken tarjouksen. Olen usein maininnut, että kannattaa näissä jutuissa olla nopea ja hyödyntää tarjoukset heti, kun ne astuvat voimaan.

Tällä kertaa pistettiin vielä pieni kilpailu pystyyn ja jokainen blogin kautta tilannut pääsi tilausnumerolla mukaan kisaan. Ja vaikka Off the Hook loppui, mukaan pääsi vielä, kunhan oli jotain tukulta tilannut ja laittoi tilausnumeron tänne! Tällä kertaa onnekas voittaja, joka saa siis Giant Killerin tarina ja treenioppaan omistuskirjoituksella, Giant Killerin hupparin sekä Giant Killerin T-paidan, on:

Olli M. Tilausnumerolla: F0823342

Onneksi olkoon Olli!!

Olli, pistähän sähköpostia minulle (mika (at) nyyssola.fi) ja anna yhteystietosi, puhelinnumerosi sekä minkä kokoisen t-paidan haluat (L, XL tai XXL).

Yes! Haluatteko lisää vastaavia pikku kilpailuja, joissa voi tarjousten lisäksi voittaa palkintoja? Heittäkää kommenttia. Mun mielestäni tällainen oli tosi kiva juttu ja ainahan se on kiva osallistua skabaan ja jännittää sitten samalla osuuko fortuna omalle kohdalle.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.