This is Mika

28.08.2017 10:50 2min luku 106

Off the Hook -superdiili ja kaupan päälle kilpailu - Huikeat palkinnot!!

Tervehdys!

Nyt on aivan järjettömän kova tarjous Off the Hookista saatu eksklusiivisesti vain minun blogini lukijoille! Vastaavaa tarjousta ei ole koskaan ennen ollut. Koko homman päälle pistetään skaba pystyyn. Give Away -skabaan osallistuu jokainen, joka on on blogini kautta tilannut Off the Hookin tai mitä tahansa Fitnesstukulta. Tilausnumerolla voi osallistua skabaan ja voit voittaa yli 100€ edestä palkintoja!

Off the Hook on siis jo -30% alennuksessa ja sen päälle saat vielä minun -40% alennuksen. Tämä tarkoittaa, että saat Off the Hookin minun koodillani käsittämättömän halpaan 13,80€ hintaan per purkki!!!

Off the Hook -tarjous on voimassa 28-31. elokuuta 2017.

Homma on simppeliäkin simppelimpi!

  • Klikkaa kuvaa alla
  • Tilaa itsellesi Off the Hook (tai mitä tahansa tuotteita, Off the Hook ei ole pakollinen)
  • Jos haluat hyödyntää OTH tarjouksen, kirjoita kassalle mennessäsi alennuskoodilaatikkoon koodi: MIKAOTH40
  • Saat -40% alennusta jo alennetusta Off the Hookista
  • Tilauksen päätyttyä saat tilausnumeron, jolla voit osallistua kilpailuun

Kilpailu ja palkinnot!

Palkinnoksi arvotaan Giant Killerin Tarina ja treeniopas omistuskirjoituksella (arvo 24,90€), Giant Killer huppari kokoa XL (arvo 59,90€) sekä Giant Killer T-paita kokoina L, XL ja XXL (arvo 29,90€)

Kirjoita blogini kommenttiosioon tilausnumerosi ja olet mukana kisassa. Tilaus tulee siis tehdä blogin linkin kautta!! Kilpailu ja tarjous on voimassa kuun loppuun asti eli 31.8 klo 23:59. OTH koodia voi käyttää 2 kertaa per asiakas. Voittaja päätetään 1.9 ja siitä ilmoitetaan täällä blogissa. Onnellinen voittaja laittaa sitten minulle maililla (mika (at) nyyssola.fi.) yhteystiedot ja minkä koon haluaa T-paidasta (vaihtoehtoina siis: L, XL ja XXL).

BOOM *** BOOM

Tällainen magee keissi siis tiedossa ja suosittelen kyllä osallistumaan jos ei palkintojen vuoksi niin jo pelkästään tuon loistavan tarjouksen vuoksi, joka on poikkeuksellisen kova. Off the Hook on tällä hetkellä yksi markkinoiden kovin PWO ja se todellakin potkii tehokkaasti. Myös Bloody Berry, joka on minun suunnittelemani maku, on myös tarjolla. Se on todella raikas ja marjainen maku, josta itse pidän erityisen paljon.

Onnea vaan kaikille osallistujille!

Kommentit (106)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.