This is Mika

29.11.2018 14:08 2min luku 0

Uusi Gymlog on julkaistu!

Moikka!

Gymlog episodi 60 on ulkona! Nyt jatketaan vastalihasteemalla. Tällä kertaa rinta ja selkä saa kyytiä erinomaisilla superseteillä. Tekniikkavinkkejä tulee muun muassa pulloveriin mutkatangolla sekä käsipainolla, ristikkäistalja flyeseihin, ylätaljaan erikoisemmalla liikevariaatiolla jne. On varsin tehokkaita nämä supersetiti vastalihaksille, ja nämä usein säästävät aikaa treeneissä. Myös pienempijakoisiin ohjelmiin on oivallista yhdistää supersettejä vatslihasten kohdalla. Nämä toimivat hyvin tehokkaina erikoistekniikoina.

***

***

Gymlogit siis jatkuvat, vaikka edellisestä jaksosta onkin vierähtänyt pieni tovi. Yritämme Miken kanssa kuumeisesti yhdistää kalentereitamme ja toisinaan on hieman vaikeaa, varsinkin oman kiireisen aikatauluni kanssa, saada päivämääriä osumaan yhteen.

Eniweis, hulvaton jakso siis tiedossa, jossa ei taaskaan unohdeta sitä huumorinkukkaa. Trerenaamisen ei tarvitse olla liian vakavaa. Riittää, että tehdään tosissaan ja tarpeeksi kovaa treenit, niin tuloksia syntyy. Itse olen omaksunut sellaisen positiivissävyisen touhun salilla ollessani. Voin toki olla ajatuksissani, kun yksin treenaan, mutta se että siellä vihaisesti murahtelisi ja kulmien alta tuijottelisi kanssatreenaajia, ei, se ei ole meikäläisen juttu.

Seuraava jakso, eli Gymlog E61 on jo suunnitteilla ja se on myös tulossa ennen joulun pyhiä. Koitetaan siis Miken kanssa löytää sitä varten pieni lovi kiireen keskelle, jotta päästään jakso kuvaamaan. Näitähän on aina valtavan hauska tehdä. Jokin outo eeppisyys näitä tehdessä on aina ilmassa. Ajatelkaa nyt ystävät rakkaat, 2011 aloitimme näiden tekemisen ja yhä teemme näitä jaksoja, vaikka toki välillä on ollut taukojakin. Silti varmastikin ainoa suomalainen treeniaiheinen tubesarja joka vieläkin on pystyssä ja uusien jaksojen turvin aktiivinen. Mahtavuutta!

Tässä siis uusi Gymlog E60

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.