This is Mika

21.07.2019 10:45 3min luku 0

Tämän päivän enää - Octane, Off the Hook ja patukat!

Hellou!

Oikein mukavaa kesäistä sunnuntaita. Helteet kuulemma palaavat Suomeen. Ilmat vihdoinkin lämpenee ja kolea sää saa ainakin hetkeksi väistyä. Nyt on aivan loistava aika lomailla Suomessa jos olet sattunut lomat tuleville viikoille ottamaan. Nauttikaa ja muistakaa lomallakin treenailla, sillä se tekee vain hyvää, kun on aikaa tehdä mitä haluaa. Itselleni parasta aikaa on kiireetön salilla käynti, jolloin voi ihan ajan kanssa keskittyä tekemiseen. Salin jälkeen voi sitten käydä vaikka sushilla tai jossain ravintolassa herkuttelemassa hyvän ruoan kera ja antaa palautumisen käynnistyä.

***

***

Toiset jättää treenit ihan kokonaan pois, kun poistuvat työmaalta kesälomille. Itse suunnittelen aina jopa kaikki reissutkin sen mukaan, että hotellissa tai sen läheisyydessä on kuntosali. Salia ei jätetä kokonaan pois missään kohtaa. En vain pysty siihen, että olisin viikon tai kaksi totaalisesti pois jumpilta. Pari, kolme päivää vielä menee hyvin, mutta viimeistään neljäntenä päivänä alkaa mieli ooireilemaan ja tekee mieli tehdä jotain lihaskuntoharjoittelua, oli se sitten vaikka oman kehon painolla harjoitteita.

Update Nyyssis ja pieni haveri

Omat treenit ovat kulkeneet ihan hyvin. Viime viikolla tosin jalkatreeneissä oikean etureiden (pisaran) alapuolella alkoi kesken treenin jokin kohta kipuilla ja se esti hieman treenaamista. Myös jalkaprässissä takareiden ja pakaran kiinnityskohdassa nippasi joku lihas tai lihaskalvo ja se kipuili pari päivää. Nyt olen menossa tekemään jalkoja ja mielenkiintoista nähdä onko noissa kohdissa vielä kipua.

Paino heiluu 96 kilon tuntumassa

Runsaat hiilarit takaavat itselleni kovan pumpin ja treeneissä on kiva tehdä sarjoja, kun kohdelihakset ovat pumpissa ja paineisia. Pidän kiinni ravinto-ohjelmapakettini (se sama mitä myyn) ruokavaliosta, jonka lisäksi nautin muutamat extra recovery-juomat. Palautusjuomasta saa kivasti sellaiset n- 500kcal, joka uppoaa hyvin sekä iltasella välipalaksi joko pelkkää heraa tai sitten lisään sen kanssa esim banaania, ruisleivän leikkeleellä tai jotain muuta hiilaripitoista. Riisi ja kana on pääasiallisesti käytössä, vaikka silloin tällöin syön poroa, perunamuusia, pastaa ja kalaa. 90% kuitenkin syön riisiä ja kanaa.

Good old chicken and rice, niinhän se menee.

Vika päivä tarjouksiin!

Lisäravinteista puheen ollen, älkäähän nyt unohtako, että tänään on ihan viimeinen mahdollisuus hyödyntää hurjat tarjoukset!

Minulla on tuo Off the Hook -40% tarjouksessa mun omalla koodilla!

Ohjeet!

  1. Klikkaa kuvaa alla!
  2. Valitse OTH:n maku ja määrä
  3. Kirjoita kassalla koodilaatikkoon koodi: NYYSSISOTH
  4. Saat 40% alennusta hinnasta!

Myös Octane on 2 yhden hinnalla -diilissä! Tilaa se klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Ja patukkatarjouskin vetelee tänään viimeisiään!


Livechat tubessa!

Viime torstaina oli jälleen pieni NyyssisLive! -chatsessio YouTubessa. Puolitoista tuntia  tiivistä kysy ja vastaa -menoa. Tuli tosi hyviä kysymyksiä ja vastailin parhaani mukaan. Suosittelen katsomaan tai kuuntelemaan jakson, tulee paljon knoppitietoa treenaamisesta ja ravinnosta.

Tässä jakso jälkilähetyksenä:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.