This is Mika

11.04.2016 13:21 4min luku 12

Tulevaisuuden elokuvia, retroa ja sci-fi kelloa

Moro!

2017 on takuulla hyvä vuosi elokuvien suhteen. (hommaa leffat CD.COM:ista!)

12957130_10207454560816625_519972758_n

Itseäni kutkuttaa ainakin:

  • Alien: Covenant
  • SAW 8
  • IT
  • Jason vs. Freddy 2 ?
  • Friday the 13th (2017)??
  • Hellraiser Judgement

Orkkis Jason vs. Freddy oli kyllä herkkua katseltavaa, joten jos tuosta nyt olis kakkososa tulossa niin… Ai ai ai. Prometheus oli niin jäätävän hyvä sci-fi leffa ja jäi sen verran kutkuttavaan tilanteeseen, että kovasti odotan nähdä Alien: Covenant -leffaa.

Valitettavasti vaan Noomi Rapace ei näyttele siinä enää, eli juonellisesti ollaan menty 10 vuotta eteenpäin. Elisabeth Shaw käsittääkseni on sittemmin kuollut ja elossa olevan ”synth” David on ainoa planeetalla elossa oleva, jonka uusi tutkimusryhmä löytää. Juonesta ei ole vuotanut sen enempää, mutta itseäni kismittää, ettei suoraa jatkumoa lähdetty tekemään Prometheukselle saatikka viety uutta leffaa sinne ”Engineers”sien planeetalle, minne alunperin David ja Elisabeth olivat aikomassa.

SAW -elokuvien franchise on kantanut pitkään ja kauan melkoisen hedelmällistä materiaalia. Moni jo luuli seitsemännen elokuvan olleen viimeinen, mutta näemmä näin ei ole asian laita. Itse olen aina nauttinut näistä brutaalin raaoista puzzle-tyyppisistä leffoista joissa uhrit yrittävät epätoivoisesti selviytyä hengissä ilkeän Jigsawin rakentamista pulmista. Viihdyttäviä elokuvia kaikki 1-7. SAW-Boxi on luultavimmin hommattava ensin ja maratoonina katsottava ennen kuin kahdeksannen menee leffateatteriin nauttimaan.

Hellraiserit ovat aina olleet omia feivörittejäni. Pinhead Cenobiittien johtajana on pelottava mutta samalla siisti, menee siis samaan kastiin Jasonin, Freddyn ja Mike Meyersin kanssa. Koko tuo sarja on jäätävän hyvä ja omalla tavallaan jo saavuttanut kulttimaineen kauhugenressä. Uutta Hellraiseria odotan kieltämättä innolla.

Pinhead uusimmasa Hellraiser Judgmentissa!

Screen-Shot-2016-02-28-at-11.42.48-AM

Kauhuelokuvista pellin rymistelyyn. Ensi vuonna ilmestyy myös uusin Transformers elokuva. Tranformers 5 on teattereissa luultavimmin 23.6.2017 samoihin aikoihin, kuin myös Wonder Woman saa ensi-iltansa. Voipi olla, että molemmat pitää käydä katsomassa.

Transformers -sarja on ollut mielestäni erittäin hyvä. Pieniä tasoeroja on ollut, mutta näin kokonaisuutena erittäin viihdyttävää rymistelyä. Viimeisin, missä Mark Wahlberg oli pääosissa, on IMO ollut ehdottomasti parhaimpia. Tämäkin sarja on pakko ostaa boxina, jotta voi sitten mennä uusinta osaa katsomaan edellisten ollessa tuoreessa muistissa!

DVD BOX 14,95€ BLURAY BOX 24,95€

file_608270_transformers-china

Transformerseilla on ihan älyttömän pitkä historia. Nämä autobotit nimittäin ovat aikanaan räyhänneet animaationa. Itsekin muistan lapsuudesta tuon TV-sarjan ja itseasiassa 1986 Transformerseista tehtiin oikein pitkä elokuvakin. Musat siinä ihan huippua ja on muuten juonikin mainio.

Ekat 5 minuuttia elokuvasta:

Retroillaan nyt huolella. 

Transformers theme hieman eri versiona. Kunnon kasaritykitystä. MI LAIK!

Pelirintamalla vuosia jo odotettu peli, Quantum Break on vihdoin julkaistu. Suomalainen pelitalo Remedy on saanut luomuksensa valmiiksi ja peliä on ehditty jo kehua vuolaasti vaikkakin ilkeämielisimmät epäili pelin olevan aikaansa pahasti jäljessä. Itselläni on kieltämättä hieman siteitäkin peliin, sillä aikanaan minun kasvot 3D -mallinnettiin none player characterille (NPC) eli minut saattaa bongata pelistä? Lataa peli itsellesi TÄSTÄ!

Itseasiassa viime viikolla postiluukusta tupsahti Remedyltä kyseinen peli minulle, mutta hieman uniikimmalla kannella, mitä kaupan hyllyistä löytyy. 😀 Suuri kiitos Remedyn poppoolle!

12969393_10207454561576644_2138033591_n

Nyt vissiin pitää Xbox ONE saada jostain, jotta pääsis pelistä nauttimaan!? 😀 Itseasiassa tuo 1 teratavun Xbox One houkuttelis ihan kipeesti. Monihan sanoo, että kun PS4 siirtyi enemmän pelaamiseen niin Xboxista tuli enempi koko perheen medialaite. Itselläkin seisoo melko turhana PS3 mutta siinä taasen on parempi tuo mediatoisto, joten muuten PS4:sella pelataan ja kolmosella sitten katsellaan leffoja. Typerää loppujen lopuksi. Vois heivata kolmosen huitsiin ja hommata Xboxi, kun näköjään pelejä tulee sitten yksinoikeudella molemmille ja haluisin kuitenkin molemmille pelialustoille luoduista pelimaailmoista nauttia! Best of them both! 🙂

Should-I-buy-a-PS4-or-Xbox-One-featured-image

Tuossa hetki sitten tuli jonkin verran surffailtua netin syvimmissä syövereissä ja tsiigailtua vähän erikoisempia kelloja. Japaniin asti matkustin virtuaalisesti, notta sitten onnistuin löytämään tarpeeksi futuristisen aikaraudan. Menin sen ihan ostamaankin, joten nyt jännitetään tuleeko kyseinen time piece koskaan edes tänne arktiseen pohjolaan? FedEx kyllä jo lähetti kyselyitä tullimaksuista tänään, eli voisi leikkiä toiveikasta ja luottaa, että saan vielä joskus uuden lelun ranteeseeni. 😀

Juu, en halua kadota massaan, en edes kellon osalta. 😀 Ledit vilkkuu just riittävän paljon, että herättää huomiota. :’D

SONY DSC

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.