This is Mika

19.06.2022 18:17 3min luku 2

UUSI BODYCAST ULKONA | AIHEINA MM. KÄDENVÄÄNTÖ JA CREAM OF RICE

Moikka!

Uutta Team MnM BodyCastia pukkaa eetteriin! Ensimmäisenä fiilistellään Devon Larratin ja Levan Saginashvilin kädenväännön supermatsia, jonka on tarkoitus toteutua 25.6. Tässä matsissa moninkertainen maailmanmestari Devon Larrat ottaa ensimmäistä kertaa yhteen georgialaisen Levan Saginashvilin kanssa. Levan on käytännössä tähän asti ollut täysin voittamaton kädenvääntäjä. Mies painaa noin 170 kiloa, 193 senttiä pitkä ja on järkälemäinen monsteri, jättimäisten kouriensa kanssa. Devon Larrat on 125 kiloinen 196 senttinen ja omaa erittäin vahvan sekä teknisen vääntämisen. Levan on selkeästi raa’an voiman osalta vahvempi, mutta Devon on tunnettu showmies, joka pääsee vastustajansa ihon alle. Todella odotettu matsi siis on tulossa, joka on tähän asti jakanut paljon mielipiteitä siitä, kumpi voittaa. Riittääkö Levanin raaka voima vai pystyykö Devon sotkemaan Levanin suunnitelmat psyykkisellä painostuksella? Molemmilla on omat faninsa ja ennakko-odotukset ovat korkealla! (Team MnM:n Bodypodcast löytyy artikkelin lopusta)

***

***

Keskustelimme muun muassa Lee Labradan pojasta Hunter Labradasta, jolla on Flex Lewisin tapaan myös ongelmia suoliston kanssa. Todella monella kehonrakentajalla isojen ravintomäärien nauttimisen vuoksi on suolisto herkistynyt ja tämä on itseasiassa hyvinkin yleinen ongelma bodauksessa. Lihasmassaa havitellessa ravinnon määrää nostetaan korkealle ja tämä kuormittaa suolistoa. Toisille tämän takia kehittyy imeytymisongelmia, suolistokaasuja ja vatsan turvotusta. Esimerkiksi runsaiden viljatuotteiden käyttö voi aiheuttaa vilja- tai gluteeniherkkyyden, eikä pelkästään kehonrakentajille vaan ihan tavallisille kansalaisillekin.

Vaihtoehtoinen hiilihydraattilähde, joka ei ärsytä suolistoa?

Herkän ja oireilevan suoliston kanssa on vaikea elää ja se vaatii tarkkoja valintoja ruoka-aineiden suhteen. Onneksi esim viljatuotteille on olemassa muita vaihtoehtoja, eikä sitä kaurapuuroa tai muita viljatuotteita ole pakko syödä väkisin. Alempana kerron hyvän vaihtoehtoisen hiilarilähteen, joka tulee tässä Podcastissa esille. Nimittäin sellainen tuote, joka oli Mikellekin ihan uusi.

Pojat taas kujeilemassa BodyCastin parissa!

Cream of Rice hellii masua ja antaa laadukasta energiaa!

Itse olen innostunut käyttämään Cream of Ricea aamupalaksi ja välillä myös ihan välipaloina sekä ennen treenejä / treenien jälkeen. Täysin gluteeniton cream of rice on riisistä valmistettu riisijauho, joka on todella helppo valmistaa ja maistuu kermaisen herkulliselle. Jenkeissä tämä on ollut jo vuosia valtavan suosittu vaihtoehto puuroille kuntosali- ja urheilupiireissä.

Ravintoarvot ovat huippuluokkaa Cream of Ricessa!

Ravintosisältö: Per 100 g
Energiaa 1 568 kJ / 375 kcal
Rasvaa 2,2 g
– josta tyydyttynyttä
Hiilihydraatteja 79 g
– joista sokereita 1 g
Kuitua 2,4 g
Proteiinia 9 g
Suolaa 0,6 g

 

A bodybuilding diet more than likely is going to be high in carbohydrates and protein and low in fat. Why? Simply put, to maintain lean muscle mass. That’s part of the reason why there are plenty of Cream of Rice benefits for bodybuilding. Naturally gluten-free, it is an excellent source of carbohydrates for athletes who want to build muscle mass.

The cream of rice is a plant food made from rice flour, which is obtained by finely grinding rice grains. Cream of Rice provides more than 15 essential vitamins and minerals, including folic acid, B-vitamins, potassium, magnesium, selenium, fibre, iron and zinc! The cream of rice is very digestible and promotes satiety.

Moreover, the absorption of the cream of rice by the body is fast. It can therefore be easily consumed before your workouts to fill up on the energy necessary for good muscle growth.

Cream of Rice on siis hyvin vähärasvainen ja lähes sokeriton (sokeria vain 1%), joten se on loistava energianlähde koviin treeneihin ja dieetille. Mikä parasta, se on todella vatsaystävällinen, eikä aiheuta suolistolle ylimääräistä kuormitusta varsinkin, jos suolisto on jo valmiiksi ärtynyt. Cream of Rice valmistuu myös äärimmäisen helposti ja nopeasti. Laita 1 mittakauhallinen (50g) jauhoa kulhoon, kaada noin 300ml kiehuvaa vettä päälle ja sekoita. Voit lisätä marjoja, hedelmiä, raejuustoa yms sekaan ihan makusi mukaan tai syödä sellaisenaan.Cream of Ricen saat ostettua Fitnesstukulta hintaan 22.90€. 

HUOM! Saat muuten –10% alennusta, kun käytät minun alekoodia MIKA10 kassalla. Klikkaa siis kuvaa alla ja käy tilaamassa itsellesi tämä loistava vaihtoehto hiilihydraateille.

Pistäkäähän tämä uusi BodyCast aka BodyPodcast katseluun!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.