This is Mika

26.11.2013 07:38 2min luku 34

Paino on voimaa!

Huomenta kansalaiset!

Käytiin sitten eilen Maikkelikaikkelin kanssa katsomassa painovoimaelokuvan eli Gravityn! Oli kyllä hyvä. Annan 9/10. Tästä kokemuksesta niin ennen kuin jälkeenkin pikku videopätkä:

Teatteri ol lähestulkoon tyhjä ja kolmossali tuntui jättimäiseltä. Eturiviin vaan ja kölmedii -lasit naamalle. Hui, oli kyllä melkoinen elämys. Joku totesi, että oli tylsä, eikä leffassa tapahtunut mitään. Mielestäni leffa ihan ensiminuuteista lähtien oli tapahtumia täynnä. Suoraviivainen tarina, jossa ei keskitytä mihinkään muuhun kuin tapahtumakulkuun 600km korkeudessa äväryydessä!

Kohta se alkaa, ja Mikee jännittää!

together

Eipä ollut paljoo jengiä katsomassa…

alone

Mutant Mayhem on nyt kreisin hyvässä tarjouksessa! 32,90 (norm. 41,00)

Tää on kyllä ainakin itselläni hyvin toimiva PWO. Olen saanut runsaasti positiivista palautetta tästä boosterista, joten nyt jos koskaan kantsii tilata tämä itselleen. Bannerin kautta!

mutant mayhem

Muista tsekata myös kaikki BIG BUY -diilit tukulta. Löydät ne keltaisesta yläpalkista tukun sivuilla, jossa on pikalinkki kaikkiin BIG BUY tarjouksiin. NIitä on hurjan paljon ja erittäin hyvillä hinnoilla!

Creakong tarjous on yhä voimassa. Kokeile ihmeessä tätä kreatiiniyhdistelmää. Minulla se toimii ainakin kuin junan vessa.

Creakong tarjouksessa

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.