This is Mika

18.10.2017 11:03 2min luku 2

Tänään Karjaalla - Alexia Gym

Moikka!

Hei pieni muistutus tähän väliin. Salikiertue starttaa tänään. Olen Karjaalla visiteeraamassa Alexia Gymillä klo 17-20 välillä. Tulkaahan moikkaamaan! 🙂


Tässä vielä koko kiertue:

  • 18.10 keskiviikkona – Alexia Gym, Karjaa
  • 21.10 lauantai – Gym One, Lohja
  • 23.10 maanantai – Liikuntamaailma, Nokia

Huomenna olis vielä yksi työpäivä ja sitten alkaisi pieni loman poikanen. Töitä on tässä tullut tehtyä melkoisen paljon, joten loma tekee ihan hyvää tähän väliin. Nyt painelen salille treenaamaan selkää ja teen selän päälle vielä nopean ojentajapriorisaation. Nappaan käsiä pari kertaa ainakin viikossa, kun on tämä käsipriorisaatio käynnissä. Se tuntuu toimivan hyvin. Eli yksi perus käsitreenipäivä ojentajille ja haboille, sekä sitten yksi tai kaksi extra priorisaatiota vielä siihen jonkun muun lihasryhmän päälle. Nämä priorisaatiot eivät ole mitään kokonaisvaltaisia treenejä vaan noin 20-30 minuutin non stop volyymia. Giant settejä tai triplasettejä kovalla intensiteetillä. Pääasia, että saadaan hypertrofiaa aikaseksi ja käsien kohdalla se on melkoisen helppoa.


Muistahan nämä tarjoukset!

M Nutritionin ja Supermassan kaikki tuotteet ovat nyt -25% alennuksessa!! Prezonet, Intrazonet ja Afterzonet unohtamatta Inzanea. Siellä on Supermassan tuotteet mainiossa alessa! M Nutritionilla on myös loistavia tuotteita valikoimassaan: Esim Osmopure, joka sopii loistavasti treeninaikaiseen hillihydraattitankkaukseen. Anabolic Overdrive on todella laadukas palautusjuoma. Käy tsekkaamassa valikoima.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti tarjouksiin käsiksi!

Star Nutritionilla myös huikeat tarjoukset, jopa 50% alennuksella. 1kg Whey-80 12,90€, 1kg Whey-100 18,90€, 500g Creatine monohydraatti 6,90€ ja paljon muuta!

Klikkaa kuvaa!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.