This is Mika

20.03.2019 20:45 2min luku 0

Kuoliotreeni käsille - Karin kanssa Sporttimekassa

Moikka!

Kuten mainitsinkin aiemmin, tänään käväisin Hämeenlinnassa moikkaamassa hyvää ystävääni Karia, joka treenailee Sporttimekassa. Käytiin sitten heittämässä siellä käsitreenit ja kuvailtiin samalla uudella gimbalilla matskua treeneistä. Jos kiinnostaa muuten hankkia itsellesi tuollaisen todella hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kuvanvakaaja-Gimbalin, tsekkaa HINTAOPPAAN kautta sellainen merkki, kuin Zhiyun Smooth 4. Itse löysin tuon hintaoppaan avulla aivan superhalvalla (halvempaan hintaan kuin verkkokaupassa) ja voin sanoa, että on jokaisen euron arvoinen. Jos haluat laadukasta ja vakaata kuvaa (tsekkaa tämä uusin video), Zhiyun Smooth 4 on varma valinta.

***

***

Mutta palataan takaisin uusimpaan videoon. Tehdään Karin kanssa siis ojentajat sekä habat. Karilla on aina takataskussa kaikenlaista inhottavaa liikettä ja erikoistekniikka, jolla saa lihakset todella hapoille. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus ja vaikka mentiin korkealla volyymilla, oli melko isot painotkin mukana treeneissä. Kädet turposi niin hemmetikseen, että pahaa teki. Pelkkä lämppärisarja haboille ajoi kädet lähes kuolioon. 😀 Härrigyyd sentään!

Käsiä pystyy treenaamaan todella paljon ja pitää treenifrekvenssi niiden osalta todella tiheänä. Kädet palautuvat melko helposti kovastakin treenistä. Itse olen toteuttanut mun suunnittelemaa käsipriorisaatio-ohjelmaa, jossa tehdään käsiä jopa viidesti viikossa ja ihmeen hyvin ne kestää runtua. Tuon käsiprion voit muuten tilata itsellesi hintaan 30€.

”Nyt se käsi meni kuolioon!” ”Ei hemmetti sentään!” 😀

Jos muuten himoitset noita järjettömän siistejä ja mukavan tuntuisia Disturbin punaisia shortseja, voit tilata ne itsellesi TÄÄLTÄ!!

Katsohan tuo video heti ja nappaa ihmeessä itsellesikin noita juttuja omaan repertuaariin, niin varmasti saat kädet kipeiksi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.