This is Mika

07.10.2011 03:34 2min luku 1

Päivät venyy ja vanuu...

Jeba!

Menipä eilen päivä taas pitkäksi. Aamulla treenit, duunit väliin, illalla toiset treenit, jonka jälkeen hiottiin Big Wheels Leskisen poset ja vaparit kuntoon. Kello oli vartin yli ysi illalla, kun pääsin himppeen. Kolmelta herätys uuteen aamuun, jee! Sainpa nyt sentään vajaat neljä tuntia nukuttua. Auttaa kyllä hitosti nuo melatoniinit, kun pitää illalla suht nopeasti päästä untenmaille. Pari 3mg tabua huiveriin ja uni tulee vartissa. Kaikilla tuo ei kuulemma toimi, mutta minulla toimii kuin unilääkkeet. Ja tämä sentään on terveellinen versio unilääkkeistä.

Yhden lekurin kanssa joskus juteltiinkin noista unilääkkeistä ja yhdessä ihmeteltiin, kuinka Suomessa lekurit kirjoittaa nukkumishäiriöisille ihmisille niin ihmeen helposti bentsopohjaisia unilääkereseptejä. Melatoniini on huomattavasti terveellisempi ja parempi vaihtoehto kuin nuo bentsopohjaiset nukahtamis- ja unilääkkeet. Melatoniini ei luo keinotekoista unta eikä siihen jää riippuvaiseksi. Melatoniini vain syventää ja antaa tasaisemman unen. Aamulla ei ole tokkurassa eikä päivällä esiinny outoja väsymyskohtauksia. Suosittelen melatoniinia. Eli jos on ongelmia nukkumisen kanssa, mene lekuriin ja kysy melatoniinia, sano että Mika suositteli! 😉 Heh hee!

Kyykyteltiin eilen salilla ja oli kiva huomata, että nyt on jo aika lailla kokonaan takareisi ”kuntoutunut”. Tein 5*5 kyykkyjä 140 kilolla ja ihan pohjalta mentiin, oikein tunteella ja rauhallisesti. Pohkeet, rinta, olkapäät, hartiat ja ojentajat käytiin illalla läpi ja fiilis oli kyllä hieno. Tänään vielä yksi spesilisaatiotreeni salilla rinnalle ja oikkareille ja se on siinä tän viikon treenit! Lauantai ja sunnuntai meneekin sitten messuilla heilumiseen. Eli siellä sitten tavataan, tervetuloa vaan.

Tässä meikäläisen versio ”rinta sivulta”-posesta:

Ei muuta kuin tsemppiä vaan kaikille kisoihin valmistautuville mimmeille ja hemmoille! Huomenna kulminoituu se kaikki kova työ ja uurastus. YES!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.