This is Mika

09.10.2012 06:21 2min luku 22

Uudistettu ProBody - Sekä ajatuksia internetin maailmasta!

Huomenta!

Monille varmaankin on jo tupsahtanut uusi ProBody postiluukusta alas. Lehti ilmestyy varmaankin tänään taikka huomenna hyvin varustettuihin lehtipisteisiin. Lehti on nyt uudistettu uuden päätoimittajan myötä ja mielestäni on hieno lukea lehdestä vähän muutakin kuin vain sitä crossfittiä. Porukka hieman vaihtunut muta meikä ainakin kirjoittaa vielä kolumnia sitkeesti, koska sitä on multa niin paljon pyydelty.

Eihän tomosesta kolumnin kirjoittamisesta rahallisesti hyödy juuri lainkaan, mutta tärkeämpää mulle onkin, että saan tuoda ajatuksiani ja asioita julki siinä. Mulla on siis vapaat kädet kirjoittaa mitä haluan. Ja mikä parasta, kuinka moni muu voi sanoa olevansa kaiken normiduunin ohella vielä kolumnisti? Ei hullumpi lisäys meriittilistaan?

Mua on haastateltu nyt viimeaikoina ja tietysti SM-voiton ja menestyksen jälkihöyryissä jos jonnekin lehteen ja juttuun joita ei varmaankaan edes valtamediassa koskaan nähdäkään. Eräs haastattelija kysyi multa, että miten mä kestän sen, että joillain foorumeilla ja netissä ylipäätään on sitten näitä nimimerkin takaa huutelevia ja haukkuvia ihmisiä? Vastasin siihen, että nimimerkin takaa on helppo huudella ja sellaista varmaankin tekee ne joilla ei ole omaa elämää ja ovat äärimmäisen katkeria, jopa kateellisia toisten menestykselle. Itse ei pystytä eikä kyetä menestymään tai saavuttamaan mitään mainittavaa, joten huudellaan sitten hävyttömiä. Sanoin, että sellaiset huutelut valuvat ohitseni kuin vesi linnun selästä. Lähinnä hauskaa viihdettä. Olen joskus eksynyt lukemaan jonnekin Suoli 24:lle ja sain kyllä parhaimmat naurut EVER! Ihmiset, jotka eivät edes tunne minua (luulevat siis tuntevansa gymlog-videoiden ja blogin perusteella), arvostelevat minua ja rakentavat päätelmiä, että olen ylimielinen tms.

Sanon suoraan että Who am I to Judge You? And Who Are You To Judge Me? Tietyt peruslainalaisuudet pätevät tässäkin lauseessa jotka IRL toteutuu yllättävänkin usein, mutta internetin maailmassa, jossa vastuuta omista kirjoituksista ja anonyyminä esiintymisistä ei jouduta tilille. Todellisuudessa näitä huutelijoita tai mitä lie pahaaoloaan purkavia ei katukuvassa näy, sellaisethan kokevat hyvin nopeasti mitä seuraamuksia tulee turhista huuteluista. Sinänsä sääli, että netissä ei kirjoiteta omilla nimillään, nimittäin juttujen tasot voisivat olla huomattavasti korkeammat kuin mitä ne näillä näkymin ovat monella keskustelupalstalla. Aika moni ei varmaankaan edes tajua, että meikäläinen on esim kirjoittanut täällä netissä jo vuodesta 2006 ja aikaisemminkin aina omalla nimelläni!

Exposta 2012, Kuva Tommi Mankki:

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.