This is Mika

17.10.2013 13:43 2min luku 46

Uolevi Ojala pahiksen roolissa nelosella alkavassa TV-sarjassa!

Terve!

Neloselta alkaa marraskuussa Poliisit – Kotihälytys -ohjelma, jossa esitetään dramatisoituja kohtauksia aidoista tilanteista. Pieni maistianen näkyy nelosen nettisivuilla eräästä jaksosta, jossa poliisit joutuvat pieneen painitilanteeseen poikkeuksellisen ison ”bodarin” kanssa. Mutta mitä, tuohan jättiläinenhän on tuttu miäs! Roolissa nähdään ei enempää tai vähempää kuin meidän oma Suomen isoimmaksi kehonrakentajaksi tituleerattu, hyvä ystäväni Uolevi ”Unski” Ojala!!

Unski painii täyttä häkää poliisien kanssa. Kaksi vastaan yksi, mutta kun kädetkin on raudoissa selän takana…

unski_painii_poliisien_kanssa

Hauskaa sinänsä, kun todellisuudessa Unski on yksi leppoisimmista ihmisistä joita tiedän. Tosin enpä ole mennyt herraa tieten tahtoen koskaan ärsyttämäänkään. Kuka hullu sellaista tekisi? Mistä sitä tietää mitä tapahtuisi, jos pinna sitten palaisi kunnolla? Ton kokoinen kaveri tekisi melkoista vahinkoa jos haluaisi.

Tässä linkki tuohon Poliisit -jakson traileriin!!

Uolevi on muuten sellainen jokapaikan höylä. Mies on ehtinyt urallaan tehdä jos jonkinmoista hullua, sillä ei pelkästään bodauslavat ole miehen CV:ssä. Mukaan mahtuu voimailua, kamppailulajeja, vapaaottelua, näyttelemistä ja muistanpa miehen väläytelleen, että showpainiakin oli jossain vaiheessa tarkoitus tehdä.

Tässä Unskin kanssa kevyttä jäähdyttelyä hotellin sviitissä muutaman olusen kera, kun takana oli raju pääottelu Pekka Kytösahoa vastaan.

IMG_1068

Unski saa jotenki kaikki näyttämään pieneltä vierellään. Tässä kuvassa Unski ”pienentää” raskaan sarjan Suomenmestaria Timo Vilposta:

vilponen ja unski

 

Kommentit (46)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.