This is Mika

24.03.2015 10:36 3min luku 49

Dieettiä ja lomailua

Heipparallaa!
Oi ihanuus! Pari vapaa päivää osui kohdalleni. Ekaksi tästä pinkaisen salille, sitten verkkokauppa.comiin ostoksille, sitten parturiin ja lopuksi himaan chillailemaan ja leikkimään applen leluille. 😀 Hihii!
Loma alkaa jo häämöttää tuolla horisontissa. Lähdetään Madeiralle latailemaan akkuja, sillä pianhan se kova duuni ja kärsimys alkaakin. Tässähän ollaan vasta testidieettiä vetelemässä. Kaloreita hieman pudotettu eli mennään noin 3500kcal hujakoilla. Paino pysähtynyt 87 kilon tuntumille, vaikka hiilaria on yhä koneistossa sen 110-120grammaa/päivä.
Eilen illalla kunto
IMG_6824
Viikko Fuchalissa tulee siis oikein passeliin paikkaan, ennen kuin lähdetään virallisesti dieetille. Tai no, en mä oikein viimeksikään (2012) mitään virallista dieettiä vedellyt, kuten en varmaan nytkään. Aloitin kuitenkin dieetin ja tarkalleen mitatun safkaamisen helmikuun 28. päivä ja sillä ollaan nyt menty tähän päivään asti. Loma katkaisee sen vain viikoksi ja sit kiltisti jatketaan samalla menolla. Missä kohtaa se sitten muuttuisi yhtään sen virallisemmaksi?
Nythän en lainkaan tee aerobista vaan säästän sitäkin kivuutta sinne kesäkuulle aikasintaan. Aloitan treenin päälle ensin ihan 20-30 minuutilla cardiota ja tsiigailen miten se kroppa siihen reagoi. Yritän mahdollisimman vähäisellä cardiolla päästä jälleen läpi koko dieetin. Sillä on selkeä vaikutus lihasmassan ylläpitämiseen, jos käytännössä pyrkii puhtaalla treenaamisella pitämään kulutuksen riittävän korkealla.
Olen sitä mieltä, että cardiota on kuitenkin tehtävä joissain määrin, koska loputtomiin sitä kulutusta ei voida pelkillä treeneillä nostaa. Tarkoitus ei ole kolmea tuntia salilla pumppailla jotain lihasta vaan 1h-1,45h treenit ja päälle 30min cardio, boom, kotiin syömään. 🙂
Lauantaina pumpattiin rintaa
ristikkäis
Näillä mennään siis ja karavaani porskuttaa eteenpäin. Törmäsin muuten tuolla facebookissa äänekkäimmän kilpakumppanini ja nuoren haastajan, Kotipohjan Pekan riisi/kana -valokuvaan. Kuvatekstissä oli simppelisti Day 1. Lautanen täynnä riisiä ja kanaa, eli Pekka ”nälkäinen susi” Kotipohja on siis mitä ilmeisemmin lähtenyt liikkeelle perinteisellä hiilaridieetillä. Ennustan Pekalle tuskaisen mahtavaa ja nälän siivittämää kärsimysdieettiä! 😉
On äärimmäisen jännittävää seurata Pekka ”mulle Nyyssiksen päänahka” Kotipohjan dieettiä, kun mies joutunee raapimaan sellaiset vähintään 25-30 kiloa savea ihon alta pois, jotta kunto olis yhtä rapsakka kuin debyyttivuonnaan. Se mitä hurjaa lihasta sieltä sitten löytyykään on jännä nähdä! Tsemppiä vaan nuorelle kollille!
Itse koen jo tästä kropasta ne 8 kilon pudottelut kammottavan tuskaisilta. Tiedän, että tuun olenmaan heikko ja väsynyt, kun paino lähestyy tasaa 80 kiloa. Nyt jo on päiviä, kun väsyttää ja heikottaa ja vielä ollaan sentään kolmen ja puolen tonnin kaloreilla! 😀 Ihmiskroppa on vaan niin metka masiina, se kun pistää niin pirusti hanttiin eikä tahdo luovottaa sitä läskiä mihinkään. Se suorastaan tuottaa kipua ilmaistaakseen sulle, että tää ei ole kivaa, kun sä vaan syöt terveellisesti ja liikut. Toki homma helpottuu mitä lähemmäs loppua mennää, mutta kyllä se kysyy mielen lujuutta jaksaa painaa loppuun asti.
Yhä olen sitä mieltä, että kehonrakennus kaiken kaikkiaan on yksi vaativimmista lajeista. Enkä siis tahdo taas synnyttää sitä väittelyä ja vertailua, että on sitä muutki lajit rankkoja jne jne. Tottakai kaikissa lajeissa on omat vaativuutensa niin fyysisesti kuin mentaalisesti. Bodaus on mielestäni yksinkertaisesti niin pitkäjänteistä touhua ylipäätään, joka sitten huipentuu siihen äärimmäisen rankkaan dieettiin, joka kysyy henkistä kanttia.
Ne joiden mielestä dieetti oli tosi kiva ja helppo, ovat harvoin siellä lavalla kunnossa. Kyllä se vain niin on, että mitä tuskasempi se dieetti on sitä kovemmassa kunnossa siellä lavalla ollaan. Helppoa tietä supertiukkaan kondikseen ei ole. Ja siis niitä supertiukkoja tapauksia ei Suomen lavoilla juuri muutamaa tapausta enempää ole.
Jep, ja loppuun jälleen muistutus, että nuo hyvät superdiilit ovat vielä voimassa sunnuntaihin asti!
OHJEET!
700x240_mika_octane_sept14
OHJEET!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (49)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.