This is Mika

18.03.2019 14:06 3min luku 2

Star Nutritionin treenitossut eksklusiivisessa tarjouksessa!

Moikka!

Pistetään heti tähän alkajaisiksi iloinen uutinen, nimittäin sain fiksattua teille lukijoilleni hyvän tarjouksen Star Nutritionin treenitossuista. Matalapohjaiset ja jämäkät treenikengät sopii hyvin salitreeneihin. Itse tykkään tuollaisilla niin kyykätä kuin mavettaakin. Matalapohjaisissa tossuissa pysyy tuntuma hyvin jalkapohjissa ja nämä ovat vielä erittäin siistin näköiset treenikengät!

***

***

Yleensä hyvistä tossuista saa pulittaa sievoisen summan, mutta SN:n kengät ovat hieman edullisempia, kuin vastaavat merkkikengät. Nyt nämä kengät ovat ENTISTÄKIN edullisemmat, sillä saat minun tarjoamalla koodilla vielä -30% alennusta normaalista hinnasta! Lopullinen hinta kengille on alle 42 euroa!!

Miten saada kengät tarjoushintaan?

Helppoa!

  • Klikkaa kuvaa alla ja pääset kenkiin käsiksi. (Camo-värityksellä olevat kengät löydät, kun rullaat hieman alaspäin tukun sivustoa)
  • Kassalla kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: NYYSSIS30

Mainosvideo

Tilannekatsausta!

Mitään ihmeempiä muutoksia ei ole viime kertaan tullut. Paino pysytellyt siellä 92-94,5 kilon tuntumassa. Vaihtelee siis päivittäin. Paine ja hyvä fiilis tulee joka kerta treeneissä. Tänään esim on tiedossa kunnon rintatreeni, jota odotan innolla. Tarkoitus tehdä 1-11-1 setti valmennettavan kanssa 100 kilolla.  Tuon painon kanssa saa olla varovainen, ettei rohmua liikaa. Olen tuon setin tehnyt kerran 120 kilolla ja toisen kerran 111 kilolla. Rinnan lisäksi habat siihen päälle.

Huomenna jalat ja keskiviikkona kädet kokonaisuudessaan. Toivotaan, ettei hauikset ole ihan liian tukossa. Harvemmin ne tosin menee niin jumiin, ettei pystyisi jotain niille tekemään vaikka joka päivä, kuten minun käsipriorisaatio-ohjelmassa (30€) tehdään. Huh huh!!

Viime viikon pukkarikuvatusta

Vanha kisakuva sai paljon kommentteja, kun kysyin, tunnistaako joku missä meikäläinen seisoo? Fysiikat tulee kyllä ajan kanssa tutuiksi. Itsekin tunnistan monen kehonrakentajan selän tai kädet, vaikkei naamaa näkisikään.

Kuva on 2015 vuoden Arnoldista

Taidenurkka!

Ja jälleen vähän töherryksiä loppuun.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.