This is Mika

17.05.2020 14:01 3min luku 3

ULTIMATE INTRA COMBO - MAUT JA TEHOT KOHDILLAAN!

Morjensta rallaa kaikille!

Olen puhunut tästä jo kauan sitten, mutta pitkään meni, ennen kuin tämä Chained Nutritionin EAA HARCORE:n uutuus maku MANSIKKA saatiin myyntiin. Kyseessä on siis meikäläisen suunnittelema maku yhteistyössä Fitnesstukun kanssa! Miksi sitten tällainen maku piti luoda? Noh, minun suunnittelema Fresh Forest Berries -maku Octane -intrajuomaan on ollut super suosittu ja koska olen pitkään halunnut yhdistää tuohon Octaneen hyvän EAA:n, niin siksi EAA HARDCORE:lle tarvittiin uusi, Octaneen yhteensopiva maku!!

***

***

Loistavasta täydelliseksi!

Octane on ollut markkinoiden myydyimpiä Intrajuomia jo pitkään. Itse olen käyttänyt Octanea jo vuosia ja varsinkin, kun sain makuihin mukaan tuon marjaisan Fresh Forest Berries -maun, on Octanen nauttiminen treenin aikana ollut todella mieluista. Muutama vuosi takaperin Fitnesstukulta kysyttiin, että olisiko joku uusi lisäravinne, johon haluaisin suunnitella uuden maun? Vastasin välittömästi, että EAA-aminohappojen tuotevalikoimaan olisi kiva saada sellainen maku, jota voisi sekoittaa tuon marjaisan Octanen maun kanssa. Näin siis nämä yhdessä luo täydellisen kombon intrajuomana!

Annostus ja sisältö:

  • Octane: 2-3 mitallista
  • EAA: 1 mitallinen

Täytä 0,7 l shakeri kylmällä vedellä ja juo treenin aikana.

Octanen sisältö ja aminohappoprofiili:

EAA HARDCORE:n sisältö ja aminohappoprofiili:

Maku on tärkeä!

Omissa treeneissä teen usein niin, että täytän sheikkerin vedellä, juon osan intrasta ja lisäilen vettä treenin aikana, niin maku säilyy läpi treenin. En siis kiskaise sheikkeriä tyhjäksi, vaan lisäilen koko ajan sinne vettä. Maku, pysyy yllättävän hyvänä, vaikkakin vähän laimenee siinä matkan varrella.

Mulle maku on todella tärkeä ja vaikka makuasioista ei voikaan kiistellä, niin voin kertoa, että tuon Octanen marjaisa maku yhdistettynä EAA:n mansikan makuun sopii kuin nenä naamaan! Aivan huippumakuyhdistelmä syntyy näistä keskenään. BOOM!!

 EAA ja Octane

Nyt siis nämä yhdistettynä antaa intrajuomaan täydellisen aminohappoprofiilin, Octanesta sekä EAA:sta tujun määrän haaraketjuisia aminohappoja ja loput välttämättömät aminohapot EAA HARCORESTA. Se on siis BOOM BOOM SHAKE THE ROOM, kun sekoitat nämä kaksi lisäravinnetta keskenään! 😀

Treeneistä!

Omat jumpat on menneet suht hyvin. Pientä kiireen tuntua on ollut mukana, joka on sitten aiheuttanut pientä stressiä ja sellainen näkyy aina treeneissä. Perjantain jumpat jäi ihan torsoksi ja joudun kikkailemaan sitten 45 minuutissa jalkajumpat, kun aikataulutin päivän menot ihan liian tiukaksi. Tykkään tehdä silloin tällöin todella tiukat volyymijumpat, mutta pääasiallisesti parasta treenifiilistä omalla kohdallani on, kun voin treenata ihan ilman mitään kiirettä ja tavallaan nautiskella ajan kanssa humppailut läpi! Kiireessä jää aina vähän paska maku suuhun.

NyyssisLive! Youtubessa

Torstaina duunailin NyyssisLiveä tubessa ja oli muuten erittäin hyvä lähetys kaiken kaikkiaan. Paljon keskustelua oli ravitsemuksesta ja diettaamisesta. Suosittelen kuuntelemaan tämän ”podcastin”.Pakkotoisto Podcast E82 – Mika Nyyssölä

Edellisviikon torstaina taasen tehtiin Miken kanssa Pakkotoisto Podcast, jossa oli myös ihan älyttömän hyvää ajatuksen virtaa jälleen kerran. Meidän pitänee Maikkelin kanssa duunata näitä paljon lisää, koska joka kerta tuntuu jäävän jutut kesken, vaikka nytkin kaksi tuntia porinaa saatiin kasaan! Pistähän tämäkin kuunteluun!Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Terkuin,

Mika

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.