This is Mika

06.05.2017 18:25 2min luku 2

Twitch pelistriimit tulossa maanantaina!

Tervehdys kaikille!

Hyvin usein multa kysytään, miksen tee valmennuksia ollenkaan. Olenhan tehnyt noita touhuja yhdessä elämänvaiheessa enemmänkin. Kun vuoden 2007 keväällä kisasin niin sanotusti viimeisen kerran, siirryin siitä valmennushommiin, jota tein vuoteen 2012 saakka. Vuonna 2012 palasin takaisin kilpa-areenoille ja siinä huomasin, etten pysty täyspainoisesti keskittymään samaan aikaan kilpailemiseen sekä valmennukseen. Kaiken kukkuraksi normi töissä käyvänä, ei yhtälöön mahdu oikein molempia. Aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Nykyisin olen täysin pysynyt valmennushommista pois. En vain ehdi tehdä kaikkia omia projekteja sekä treenaamista ja töissä käymistä jos olisi vielä treenautettavia. Koen, että jopa etävalmennus on sen verran vastuullista touhua ja se vie huomiota sekä aikaa melkoisesti, etten voisi hyvällä omatunnolla sitä tehdä kiireen keskellä.

Uskoisin, että kisauran jälkeen saattaisi olla aikaa ja tarmoa tehdä valmennustouhuja jos kysyntää olisi. Jotenkin nyt, kun salilla käydään tekemässä sitä armotonta työtä ja tähtäimenä on kehittää kehoa entistä kovemmaksi, en usko, että jaksaisin siellä omien treenien lisäksi viettää yhtään sen enempää aikaa kun on pakko. Oman aktiiviuran jälkeen veikkaan, että suhtautuminen muuttuu radikaalisti ja siellä mielellään viettääkin aikaa antaen oman tietotaidon toisille innokkaille käyttöön.

***

Ja sitten tiedotusta!

Maanantaina 8.5 pistetään ensimmäinen virallinen Twitch Live Gameplay tulille jo siinä puolilta päivin. Tarkalleen ottaen varmaankin klo 11:30. Nyyssis panee The Witcher 3 pelit käyntiin – Blood and Wine lisäosan turvin. Syön, juon ja pelaan kuin mielipuoli.

Käykäähän laittamassa mun kanava seurantaan. TÄSTÄ linkistä.

Eilen testasin uutta PS4 kameraa ja hyvin tuntui toimivan striimi, kun pelasin Mass Efectiä.

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Maanantainen pelistriimi on siis päivällä, kyllä vain. K-18 varoitus annettakoon jo tässä. Alla olevassa kuvassa on hieman totuutta vastaava setti mitä sitten siellä tullaan nauttimaan. Tosin ei ehkä juuri noilla merkeillä.

Juomista puheen ollen. Olen jonkin verran hehkuttanut noita Protein Soda-juomia ja nyt oeln jo saanut palautettakin niistä muutamalta frendiltä. Tyyliin: ”ehkä parasta proteiinijuomaa koskaan” ja ”Ei saakeli, et sä puhunut paskaa, varsinkin se Exotic on kyllä törkeen hyvää”.

Nuo juomathan on yhä -25% alessa. Klikkaa vaan kuvaa alla ja käy poistamassa omasi. Ite tilaan ainakin pari lavaa ihan kohta lisää!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.