This is Mika

02.11.2017 14:16 3min luku 5

Turhaa löpinää? - Tää on vain mun blogi... :D

Moikka kaikille!

Lomat meni vauhdilla ohi. Täällä taas arjessa kiinni ja jo työpäiväkin takana. Niskaa särkee ja salillekin pitäis mennä. Väsyttää ja nukuin jälleen huonosti.

No niin. Sainpahan purettua vaivaamani asiat. 😀 LOL!! Ei, ihan tosiaan. 6 tunnin lento takana ja 3 tuntia siitä ajasta nuokuin leuka rinnassa ja edellisen huonosti nukutun yön saldo on niskajumi. Ei hemmetti sentään miten voi särkeä ja se vetää ihan tuonne päänsäryn puolelle. Muistan, etten nuorena koskaan kärsinyt päänsärystä. Vasta kolmenkympin paremmalle puolelle siirryttyäni olen satunnaisia päänsärkyjä joutunut kokemaan. Usein ne ovat johtuneet juuri jostain niskajumista tai huonosta yöstä.

Eilinen ilta ja alkuyö meni levottomasti. En meinannut millään saada unta ja sen päälle vielä pirun mielenkiintoinen Stranger Things 2 -sarja Netflixiltä piti minua virkeänä. Parin tunnin yöunet ei juurikaan elvytä ihmistä.

Bai the wei, on muuten erittäin hyvin tehty tämä ST. Tuo kasariteema on todella huolellisesti luotu. Sarjasta löytyy niin tuhottoman paljon pieniä kasarielementtejä, joita bongailee ja saa hekottelemaan. Kuten esim Terminator tv-trailerit, Karate Kid ykkösestä tuttu Cobra Kain logolla varustettu takki vilahtaa jollain koulun aulassa, Tom Cruisen juliste näkyy seinällä. Sarja on täynnä 80-luvun popkulttuuria, elokuvaa, musaa, jne. Kun on itse vielä tuon ajan elänyt vahvasti mukana, ei voi muuta kuin nauttia siitä samalla, kun nauttii sarjan juonesta ja näyttelijöistä.

Shadow of War

Ostin muuten ennen reissua tuon Shadow of War -pelin, joka sijoittuu keskimaahan. Ehdin kerran pelata peliä noin muutaman tunnin ajan ja ensivaikutelma oli todella hyvä. Taistelut vaativat oikeasti hieman taktikointia ja ovat nopeatempoisia. Avoin maailma tuntuu avoimelta, ainakin ekassa kaupungissa saa mennä kutakuinkin minne vaan. Taistelusysteemi on ihan siisti ja koukuttava. Hahmo on heti alussa jo melko hyvä ja hyvällä strategialla pystyy taistelemaan isompiakin joukkoja vastaan. Diggaan paljon siitä, että välillä on vaan pakko paeta ja hiiviskellä, sillä skilssit eivät riitä päätäpahkaa ryntäilyyn vihollista päin.

Ihan ensi purasun perusteella todella näppärän oloinen peli, johon mielellään palaa. Hyvä graffa, hyvät ääninäyttelijät ja juonikin tuntuu pätevältä. Suosittelen kyllä tutustumaan. Itse oikein odotan sitä hetkeä, että pääsee syventymään vähän enemmän pelin saloihin.

Jaahas, nyt on sitten televisio ja pelit käyty läpi

Tällaista turhaa läbändeerusta jälleen tämäkin päivitys mutta minkäs teet, kun sitä tykkää tällaisista jutuista. Tuolla YouTubessa joku kirjoitti mun viimeisimmän video/musa relax -setin kommenttiosioon, että: Mitä vittua? Luulin tätä kehonrakentajan kanavaksi?

Tavallaan hauska kommentti, koska tuo juuri edustaa sitä tyypillistä asennetta. Jotenkin hämmästellään, että kehonrakentajan kanavalla voisi olla jotain muutakin, kuin treenistä ja safkasta materiaalia. Bodarin stereotypiat ovat syvällä ihmisissä. Bodari on tyhmä ja kankea. On suorastaan ihmeellistä, jos joku bodari osaisi lukea, tehdä taidetta, tanssia, näytellä tai laulaa. Meillä Suomessa on yhdysvaltain suurlähettiläskin harrastanut kehonrakennusta. Miten sellainen voi edes olla mahdollista? Arnold itse on ollut Kalifornian kuvernööri. Nämäkin tapaukset voivat olla joillekin varmasti melkoisen hämmästyttäviä asioita.

Itse pelailen, teen musaa, kuvailen, kirjoittelen, jne. Paljon asioita siis, jotka ei liity millään tapaa kehonrakennukseen. Ei kehonrakentaja ole välttämättä yhden tempun poni, joka kykenee vain tekemään sitä yhtä asiaa, sillä ei bodauksen harrastaminen suinkaan rajoita muuta tekemistä. Ennakkoluulot pois ja objektiivisempi näkökantaa omille asenteille.


Tsekkaa diilit klikkaamalla banneria alla:

Aminohappoja saa vielä Tukulta. Käy ihmeessä tilaamassa ja varsinkin käytä tuota mun banneria.


Isänpäivä lähestyy!

Isänpäivä on ens viikon sunnuntaina. Hyvä ellei jopa loistava lahjaidea on tietysti Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas! Voit tilata kirja vaikka tuosta bannerista kilkkaamalla. Fitnesstukun sivuilla kirjaa saa 24,90€ hintaan.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.