This is Mika

07.07.2017 10:13 2min luku 0

Tulossa ehkä pian - Team M&M Podcast

Moikka!

Juuri aamutuimaan juttelin Miken kanssa, että miltä tuo eilisen päivän Podcasti näyttää? Yli kahden tunnin yhtäjaksoinen ääni ja kuva parsittuna yhteen kaiketi on kasvattanut tiedostokoon jonnekin infernaalisiin sfääreihin, että Podcast yhä exporttaa, vaikka editointi tapahtunut jo eilen illalla. Ensimmäistä kertaa koskaan siis kuvasimme Canonilla koko jakson sekä sen päälle äänet erikseen mikeillä omana tiedostonaan. Kokonaisuus tulee hivelemään silmiä ja korvia ja tietysti mieltä.

Podcast käynnissä

Jaksossa leffakorneria aivan alkuun. Käymme läpi uudempia leffoja ja Netflixin valikoimaa. Spoiler allert siis on mainittava, sillä muutamaan otteeseen tulee paljastettua leffoista ja sarjoista asioita, joita et halua varmaankaan kuulla, jos haluat nähdä jonkun niistä elokuvista. Ei tosin mitään megamassiivista paljasteta mistään, vaan välillä lipsahtaa juonikuvioita jne.

Käydään läpi Rich Pianan keissiä, pohditaan Mr.Olympian voittorahoja, kisoja ja arvotaan myös kuka voittaa. Mike antaa vahvan arvion miten käy SM-kisoissa. Kuka voittaa, kenelle overall. Muistellaan myös entisaikojen kovia äijiä bodauksessa ja ihmetellään Kuwaitin touhua, anabolic chicken. Mitä siellä oikein tehdään!? Hörpitään Mikan Speciale maitokahvia sekä Protein Sodaa ja poristaan maailma paremmaksi paikaksi. Eli kaikenlaista nastaa on tarjolla toivottavasti tänään vielä. Katsotaan miten YouTube handlaa tiedoston, kun Mike sen ihan pian laittaa uppimaan.

Protein Sodasta sen verran, kun tuli tuo tuossa mainittua, että tuotehan palkittiin Sports & Active Nutrition Awards 2017:ssa eikä syystä, sillä Protein Soda on erittäin hyvänmakuinen valmisjuoma, jossa 10g laadukasta isolaattia. Vähälaktoosinen, ei sisällä elintarvikevärejä eikä lisätty sokeria. Oma suosikkini on neljästä mausta Exotic. Muut maut: Cola, Lemon Lime ja Orange, jotka myös ovat uskomattoman herkullisen makuisia.

Käy ihmeessä tilaamassa itsellesi tuo juoma, sen saa nyt -20% alennuksella. Itse juon ihan janojuomanakin tuota. Klikkaa kuvaa alla ja pääset tuohon tarjoukseen suoraan käsiksi!

Palkkareiden aatelia, Supermassin AfterZone on muuten heinäkuun erikoistarjouksessa nyt -25%!! Olen itse testannut vihdoinkin tuota tuotetta ja se on kieltämättä todella hyvänmakuinen sekä tehokkaan tuntuinen. Loistava aminohappoprofiili tuotteessa! Klikkaa vain kuvaa alla ja pääset tilaamaan!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.