This is Mika

24.01.2020 11:13 4min luku 0

MASSIIVINEN TARJOUSKAMPANJA TUKULLA ALKOI NYT! - GET STARTED 2020

HELLO!!

Uusi vuosi 2020 on jo tovin matkaa päässyt eteenpäin. Tammikuu alkaa olla jo lopuillaan ja positiivisimmat meistä katsovat jo kohti kevättä. Etelä-Suomessa ei talvi ole toistaiseksi edes kunnolla alkanut, joten ei mikään ihme, että ensi kesän biitsikuntoa jo pohditaan. Itsekin hyvin usein alkuvuodesta olen käynnistellyt pientä välidieettiä tavoitteena saada jonkinmoisen kesäkondiksen aikaiseksi.

***

***

Fitnesstukulla on nyt käynnissä massiivinen alennuskampanja, joten nyt jos koskaan kannattaa hommata ravinteet ja boosterit niin dieetille kuin lihastalkoisiin. Hurjia tarjouksia on lisäravinteissa kuten myös vaatteissa, varusteissa ja tarvikkeissa. Tuttuun tapaan olen poiminut tänne blogiin niitä parhaimpia tarjouksia linkkien kera, jottei sinun tarvitse seikkailla sivustolla ja pähkäillä mitä sieltä voisi ostaa.

LISÄRAVINTEET!

Star Nutritionilla on kovat tarjoukset tuotteissaan.

Yksi myydyimpiä ja suosituimpia intra-juomia markkinoilla on Octane. Oikeassa suhteessa BCAA:ta, sitrulliini malaattia ja l-glutamiinia. Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta sekä B6-vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön. Mielestäni paras maku Octanessa on tietysti minun suunnittelema Fresh Forest Berries!

Suosituin ja hinta-laatusuhteeltaan ehkä paras Whey -proteiini on Star Nutritionin WHEY-80. Valtava määrä herkullisia makuja. Whey-80 koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, jonka avulla voit lisätä lihasmassaa ja parantaa lihasten palautumista.

Yksi mielestäni markkinoiden laadukkain ja parhaimman makuisin palautusjuoma on Ultimate revocery complex.

  • Optimaalinen palautuminen ja lihaskasvu
  • Laadukkaat raaka-aineet
  • 40% heraproteiinia, 44% hiilihydraatteja
  • Lisätty lihaskasvua stimuloivaa aminohappo L-leusiinia
  • Creapure® (kreatiinimonohydraatti) parantaa suorituskykyä
  • Äärimmäisen vähälaktoosinen (0,5%)
  • Todella hyvänmakuinen!

Tämä vähälaktoosinen palautumisjuoma on rakennettu todella huipputason raaka-aineista, joten ehkä yksi tärkein lisäravinne eli treenin jälkeen nautittava palautusjuoma on huipputasoa!

Chained Nutritionilla on myös todella herkullisia diilejä!

Jos haluat boostata dieetillä kalorikulutusta, on yksi tehokkaimpia vaihtoehtoja nauttia ennen aamulenkkiä tai treeniä termogeenistä Ripped Harcore -rasvanpolttajaa. Erittäin tehokas tuote, jonka sisältämät vihreän teen katekiinit hillitsevät ruokahalua samalla kun kromi parantaa insuliiniherkkyyttä. Chilipippurin kapsinoidit nostavat kehon lämpötilaa ja siten energiankulutusta tehostuneen aineenvaihdunnan kautta.

Zingiber lisää termogeneesiä, parantaa ruoansulatusta ja antaa kylläisemmän tunteen. Oliivinlehtiuute voi nostaa rasvanpolttoa edistävän hormonin T3:n tasoja kropassa.

Off the Hook on markkinoiden toimivimpia PWO-tuotteita. Antaa potkua treeneihin ja piristää nuutunutta oloa. Käytä silloin, kun kaipaat boostia koviin treeneihn! Tässä tuotteessa on myös minun suunnittelema maku, Bloody Berries.

EAA, välttämättömät aminohapot, on ryhmä aminohappoja, joita kroppa ei itse pysty tuottamaan. Välttämättömien aminohappojen on osoitettu olevan tärkeimmät aminohapot lihasten palautumiskyvyssä ja lihaskasvun stimuloimisessa. Chained Nutritionin EAA Hardcore on erittäin korkealaatuinen EAA-valmiste. Jokainen annos antaa täydet 10 g EAA:ta vapaassa muodossa.

VAATTEET JA VARUSTEET!

Kaikki Gaspin vaatteet, varusteet ja välineet -25%

Gaspilla on tunnettu maine kuntosalikulttuurissa. Vaatteet ovat tehty kestämään kulutusta ja suunniteltu niin, että ne näyttävät hyvältä isommissakin rungoissa! 😀

Gaspin Utility Jacket lähtee 105€ hintaan! Normisti yli 200€, joten tämä todella päheen näköinen Bomber malli irtoaa todella nättiin hintaan! Klikkaa kuvaa ja käy äkkiä tilaamassa, ettei toiset vie!

GASP GEAR -puolella on paljon varusteita todella halpaan hintaan!

Gold’s Gymin urheiluvaatteet ja varusteet ovat kaikki loistavan edullisessa alessa -35% kaikki tuotteet! Itse tykkään todella paljon Gold’sin t-paidoista ja tank topeista. Laadukasta materiaalia ja hyvän näköinen malli sekä leikkaus. Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa mitä löytyy!

Gorilla Wear on myös merkki jota käytän paljon. Tank Topit, t-paidat ja kengät ovat vuosia olleet itselläni käytössä. Nyt kaikki Gorilla Wearin tuotteet -25%. Käy kurkkimassa mitä kaikkea siellä on. Esim oma suosikkini GW:n mustat High Tops-tossut vain  67,43 € (89,90 €)

Ei muuta kuin shoppailemaan tukulle. Näissä tarjouksissa säästää puhdasta rahaa, joten kannattaa nyt toimia ja hyödyntää nuo alennukset!

Terkuin, Mika!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.