This is Mika

13.06.2012 08:57 2min luku 17

Tukinnostoa yhdellä kädellä - Video

Terppa!

Vapaapäivä nro 2. ja juoksen kohta kuin aropupu pitkin poikin pääkaupunkiseutua. Kyllä tää harrastus on niin mukavaa, kun tapaa ihmisiä ja saa vaikuttaa niin monen tyypin elämään positiivisella tavalla. Tätä blogiakin on oikeasti ilo kirjoittaa kun tiedän, että sitä lukee niin moni teistä ja ehkä saa jotain motivaatiota ja kipinää treeneihin! Kiitos taas kerran, että jaksatte lukea ja kommentoida!

Lenkkipolulla voi tietysti lenkkeillä, mutta välillä siellä törmää noihin ulkoilmasaleihin. On leuanvetotankoa, vatsapenkiä ja esim kuten nyt tuossa videolla esiintyvää tukkipunnerrusta. Noissa tukeissa on siis yleensä metalliset kahvat, mutta tästä painavimmasta tukista oli se kahva hajonnut ja irronnut pois. Eipä se meikäläistä estänyt. Pistettiin parit sarjat yhden käden tukinnostoa kehiin ilman kahvoja. Olkapäät pumppiin vaan.

  • Paino nyt 82,4
  • Kalorit reilut 3 tonnia.

Rasvat tuntunee palavan ihan kevyellä ja satunnaisella aerobisella. Eilen tein vartin verran treenin päälle aeropuuppaa ja se kivasti laittoi nesteet liikkeelle.

Joku tossa kyseli kommenteissa, että voiko aerobista tehdä treenin päälle ennen kuin juo palautusjuoman? No kyllä voi ja nimenomaan suosittelen sitä juuri noin tehtävän. Eli kun treeneissä ollaan käytetty hiilarivarastot tyhjiksi ja ryhdytään siihen päälle vielä tekemään aerobista, käyttää elimistö rasvakudosta energianlähteenä. Kehon katabolia taitetaan anaboliaksi sitten heti aerobisten jälkeen palautusjuomalla (esim Recovery Pro).

Aivan loistava palkkari on muuten Fitnesstukun Recovery Pro, jonka saat tarjoushintaan:

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.