This is Mika

19.08.2015 08:30 3min luku 13

Jalkoja ja muuta horinaa!

Moi
Aamutuimaan käväisin kiskomassa brutaalin etureisitreenin Myyrin Kuntokeskuksessa. Pääosin hakkasin jalkaprässiä ja siinä tietysti mentiin niin pitkälle kuin jaksettiin. 18 sarjaa 30 toistoa per sarja ja jokainen toisto yritettiin hakea oikeaan osoitteeseen. Hyvin simppeliä mutta tehokasta, kun tuota pieteetillä teki. Reiden ojennuksia prässin päälle, jälleen tuntumalla ja polte oli sanoinkuvaamaton.
Aamulla ennen jumppia etureiskat näytti tältä
11896440_10205944941157077_1541859080731093010_o (1)
30 minuutin cardio tuntui aluksia aika mahdottomalta, mutta jalat 15 minuutin jälkeen alkoivat taas toimia. Hyvä jumppa, hyvä olo ja siitä painelinkin sitten kotiin syömään. Puolilta päivin tukka kuntoon Dolce Vitassa ja kauheella kiireellä taas takaisin kotiin, nimittäin ruokaa oli tarjolla.
Pohkeetkin tuntuivat menevän pumppiin pitkien settien kanssa
image (24)
Hiilaripäivä tarkoitti runsaasti hiilaria. Vedin reilut 5000 kaloria, josta hyvin vähän oli proteiinia ja rasvaa. Kyllä masu oli pinkeä ja välillä hieman puuskutti, mutta väkisin työnsin ruokaa ääntä kohti.
Eilen aamupaino oli 81,1kg ja tänä aamuna 81,6kg eli 0,5kg oli vain noussut paino. Taisi siis metaboliikka jyllätä melkoisen rankasti kropassa? 😀 Hyvä niin. Nyt on nimittäin 3 vikaa iltavuoroa duunissa ja ne mennään vain 300g riisiä + muut perusruuat. Eli ”matalilla” kaloreilla kolistellaan nää päivät ja viikonloppuna sitten taas isompi satsi ruokaa.
Eipä tässä enää ole pitkäkään matka kisoihin. Viikot vierähtelevät nopeaa. Tietty heikkoina hetkinä tuntuu, että tää dieetti ei lopu koskaan. Ihan loputtoman pitkältä taipaleelta tää tuntuu. Olenhan jo helmikuun lopulla aloittanut tarkkaan katsomaan syömisiäni. Testailin silloin koemielessä eri ruoka-aineita ja miten nuo tuntui sopivan itselleni.
Iso kysymysmerkki oli tää dieetti silloin vielä keväällä. Ei oikein mistään tuntunut saavan kiinni ja vaikka paino putosikin, niin en ollut suoranaisesti tyytyväinen siihen prosessiin. Vatsakin alkoi reistailla siinä matkan varrella, eikä ihme. Olin helmikuusta lähtien syönyt keskimäärin kilon punaista lihaa ja 150-200 grammaa rasvaa. Suolisto ei tuntunut lopulta enää sulattavan noita määriä ja silloin oli pakko reagoida.
Vaihto riisiin ja kanaan oli helpotus. Vatsa alkoi jälleen toimia, aineenvaihdunta saatuun uudelle tasolle ja rasvakin tuntui palavan paremmin kuin siihen aikaisemmin. Nyt tietysti ollaan hiilarin vaikutuksesta jatkuvassa nälän tunteessa ja homma tuntuu jälleen samalta kuin nuorempana kisatessani Mähösen Akin ankarassa otteessa.
Ja kyllä tässä jännitystä on ilmassa. Hyvin erilainen kokemus on jälleen tulossa, kun lähdetään Arnoldeihin. Vaikka kokemusta on Oslon GP:stä, se oli kuitenkin vain yksipäiväinen kisa, lennon lyhyet eikä paikan päällä tavinnut olla montaa päivää etukäteen. Perjantaina saavuttiin Osloon, lauantaina kisat ja sunnuntaina paluulento Suomeen. Hyvin nopea keissi. Nyt taasen lähtö on jo keskiviikkona, la ja su kisataan (su myös jos pääsee finaaliin) ja maanantaina pois. Ollaan siis pidempään mestoilla ja silloin mitä tahansa odottamatonta voi tapahtua.
Mä olen niin taikauskoinen, etten pidä moisesta lainkaan. Mä ensinnäkin nukun tosi huonosti hotelleissa ja hotellien sängyt ovat käsittämättömän paskoja yleisesti ottaen ulkomailla. Suomessa taitaa Radissonissa olla parhaimmat sängyt.
Himassa on kunnon jenkkisänky, joka on siis ISO ja jämäkkä. Ja mä en voi edes nukkua kovin pehmeällä sängyllä, eli tartten erittäin jäykän jousituksen. Noh, yleisesti ottaen mitä olen hotelleissa yöpynyt, niin melkoisen pehmeitähän ne sängyt ovat. Toivotaan nyt, että uni tulee pikku-mikan simmuun ja poju saa nukuttua niin että on sitten parhaimmillaan siellä kisassa.
Sapuskojen osalta teen niin, että tiistaina valmistan kaksi 3,7 litran ”kippoa” täyteen riisiä ja kanaa ja syön sitten Madrisissa niitä pari päivää. Ehtii siinä sitten etsimään ruokakauppoja ja valmistaa tavittaessa lisää safkaa minikeittiössä, mikä pitäisi löytyä hotellihuoneesta. 🙂 Kaikkeen pitää yrittää varautua.
IMG_8343
Hei hyvin on jengi käyttänyt tuota meikäläisen järkkäämää Octane-tarjousta hyväkseen. Kysyin, että miten tuotetta on varastossa ja sain tiedon, että sitä kyllä löytyy, mutta ainahan sitä kannattaa tilata nyt eikä jättää sinne sunnuntaille… You never know!! 😀 Eli ei muuta kuin klikaten tuota kuvaa tuossa alhaalla ja tilaamaan itselleen Suomen myydyintä Intraa!!
O C T A N E !! B O O M !!
800_mika_Octane_hardcore_aug15_FTUK

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.