This is Mika

12.08.2014 14:39 2min luku 16

Kuvavertailua kehityksestä ja muuta jännää

Helou bodykansa!
Törmäsin tänään Halmon Anttiin (SM-kulta ja overall 2011) ja mies oli isossa kunnossa. Harmi vaan, kun ei Mister Mörssäri lähtenyt tänä syksynä SM-karkeloihin messiin, olisi nimittäin ollut aika metkaa nähdä mies siellä raskaassa sarjassa Wileniusten, Kujaloitten ja muitten mörköjen kanssa line upissa. Meikä olis kyllä pelikorttini jakanut Antille ihan heittämällä, sen verran lahjakas punttiukkeli hän on.
Ens vuoden keväällä Halmo kenties nousee taas lavoille ja käy kiusaamassa kansainvälisiä areenoita. Toivottavasti nähtäis mies vielä syksylläkin kisapuuhissa, nimittäin silloin olis vähän ideana itselläkin kisailla… 😀
Antti Halmo 2014 kevään Arnoldeissa:
antti halmo
Eilen käväisin kiskomassa vähän takareiskoja salilla ja tänään olis rintaa ja haboja tarkoitus kuritella. Hyvin sujuu reenit ja paino on pysähtynyt kivasti siihen 89,6 kilon paikkeille. Tästä jos vähän kiristyy ja paino silti olisi ylhäällä niin moinenhan kertoisi vain lihasmassan lisääntymisestä. Täytyy toivoa että asian laita olisi näin.
Tuossa jokin aika sitten, kun oltiin Termiksen kanssa duunailtu tämä meidän uusin olkapäävideo, eräs aktiiviseuraaja oli pistänyt vertaillen meikäläisen kehitystä. Hauskasti oltiin löydetty Gymlog 4 -jaksosta muutama pose joita sitten vertailtiin tähän viimeaikaiseen posetteluun.
Tässä nuo kuvat:
kollaasi2
Vaikkei nuo kuvat nyt ole lainkaan samoista kuvakulmista otettu, eikä samalta etäisyydeltä (ja valaistuskin on erilainen) niin antaa nuo kuitenkin jotain osviittaa, että eteenpäin mennään vaikka väkisin. 🙂
Tukholmassa muuten oli oikein mukavaa kun siellä lauantaina käytiin vähän kävelyllä. Vetästiin herkulliset krekkalaistyyliset pitaleipämätöt jossa oli jotain kanantapaista välissä sekä sipulia, tomaattia ja vallan maukasta kastiketta.
Tässä menee kaksin käsin:
pitamättö
BTW, muistakaahan osallistua banneriskabaan. Kisa on kuumana käynnissä ja voitot ovat jälleen kerran aivan törkeen mahtavat!! Säännöt löytyvät täältä!

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.