This is Mika

31.01.2007 22:55 2min luku 0

Treeniä videoiden kera

Tänään oli vuorossa olkapäät ja hartiat. Hyvää settiä tuli, kun sain vielä Niskasen Vellun spottaamaan kovimman sarjan eli 5x105kiloa niskantakaa punnerruksessa. Vipareita, takaolkapäitä ja hartian kohautuksia. Päälle hieman poseerausta kameralle ja puolen tunnin aerobinen. –>Kotiin ja syömään.

mikanyyssola135.jpg

Terminator kuvauksista tässä hieman Timo ”Tipe” Laaksosen materiaalia. Lisää kuvia saatte muuten nähdä pian ilmestyvässä Bodaus-lehdessä, jossa pienihaastis meikäläisestä aivan super loistavilla Timon kuvilla varustettuna. Nyt saa siis piiitkästä aikaa nähdä jotain laadukasta kuvamateriaalia siinä lehdessä. Pitäkää siis silmällä lehtipistettänne, viikolla 6 taitaa ilmestyä!!

ter1.jpg

Vilma vierailevana tähtenä!!

ter2blogi.jpg

ter3blogi.jpg

Tässä Mike makaa ja Mika poustaa! Molemmat tekee sen minkä parhaiten osaa…?

ter4.jpg

Niin ja sitten jotain kivaa herkkua, eli treenivideota You Tubessa!!! Videossa oli aikaisemmin musiikki, mutta kopio-oikeudellisista syistä se oli poistettava….

Vilman treenivideo ilmestyy sitten Vilpun omalla puolella aikanaan. On hyvää vääntöä siinäkin unohtamatta sitä naiskauneutta. Video ilmestyi ja myös poistettiin jokin aika sitten, sillä musiikki siinäkin pitää vaihtaa. Tullaan tekemään aikanaan.

Jatketaan! 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.