This is Mika

30.12.2016 11:37 2min luku 10

Kirjaprojekti etenee ja Allanin kanssa tulossa yhteistreenejä!

Tervehdys kansalaiset!

Olen ollut todella kiireinen kirjan kanssa. Lähes tulkoon kaikki vapaa-aika on mennyt kirjan parissa mutta nyt alkaa jo maaliviiva häämöttää. Treenaaminen on ollut vähän toissijaista, vaikka salilla nyt on tullut toki käytyä. Aika ei vaan riitä vuorokaudessa kaiken tekemiseen. Nyt pian kuitenkin pitäisi helpottaa.

Ensi viikolla vielä on kuvauksia kirjan treeniopas -osioon. Käydään nämä kuvailemassa Järvenpään Foxilla. Sieltä pistetään jotain matskuakin ulos.

Tällä viikolla puskettiin myös lisää kuvauksia ja tehtailtiin ruokareseptejä kirjaan.

Vilahtaa tuossa vähän tämän hetken kuntoakin. 

Lehtosen Jounin kanssa on kyllä mainiota tehdä kuvauksia. Rento meininki ja hyvä fiilis. Aloitettiin puolilta päivin urakka ja ilta ysiltä vasta oltiin valmiita. Saatiin tosin kyllä todella paljon juttuja aikaseksi, että siinä mielessä erittäin tuottoisa, vaikkakin raskas päivä. Nälkä ei tosin tullut, kun niitä ruokia laiteltiin, niin samallahan niitä syötiinkin pois. 😀

Jokisen Allan, tuo yksi maailman kovimpia penkkipunnertajia, laitteli mulle eilen viestiä ja kyseli yhteistreenejä. Mies on vissiin siirtymässä kehonrakennuksen ihmeelliseen maailmaan ja luonnollisesti haluaa imeä oppia ja tietoa mahdollisimman monelta lajin parissa vaikuttavalta ihmiseltä. Allu on mukava tyyppi ja erittäin kohtelias, joten tottakai pistetään yhteisjumpat pystyyn. Pyysin vielä Jukkaa messiin niin saadaan tallennettua keissi videolla. Pääsette siis näkemään tämän yhteistreenin. Kuvataan näillä näkymin Mayorsilla 11.1.

Katsotaan onko meikäläisen jutuista mitään apua Allulle. Selkää päätettiin treenata yhdessä ja kuulemma minun ehdolla mennään. Saas nyt nähdä mitä siitä tulee. Allullahan on itseasiassa todella kova selkä, paljon lihaa siellä. Se vaan pitää saada poseerattua esiin vielä paremmin, mitä hän tällä hetkellä poseeraa. Selkä on vaikea hallittava lihasryhmistä. Hauista kuka tahansa osaa jännittää, mutta selkä onkin ihan oma lukunsa.

Pistetään siis ensin kunnon jumpat kehiin ja sitten posetellaan ja katsotaan löydetäänkö jotain kikkakolmosta miten miehen poseerauksia voitaisiin vielä hioa paremmiksi. 😉

Eli tällaista kivaa on tiedossa.

Hei, tukulla on nyt toimituskulut 0 euroa!! Eli ei tarvitse väsätä sitä 49€ kasaan saadakseen ilmaisen toimituksen.

Klikkaa kuvaa alla ja käy tilailemassa jotain pientä kivaa itsellesi! 🙂

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.