This is Mika

20.03.2012 18:59 2min luku 15

Treeni ja ravinto - Kehityksen peruselementit

Moi

Tuli mailia tuossa taannoin ja kyseltiin ruokavalioista. Kaveri treenasi kovaa, mutta ei kuulemma kehitystä tullut. Noh, onneksi meikä tiesi missä oli vika. Se oli ruuan vähyydessä ja siinä miten se oli sijoiteltu päivän eri osiin. Ongelma ei onneksi ollut mahdotonta selvittää. Nyt on taas yksi asiakas tyytyväinen ja treenit kuulemma kulkee kovempaa kuin koskaan. Meikäläisen laatima ravintosuunnitelma pelittää eikä muuhun tarvitse kiinnittää huomiota kuin että muistaa treenata tarpeeksi kovaa.

Näinhän se on, treeni ja ravinto kulkevat rinnakkain. Ei siihen ole mitään taikatemppua taikka salaisuutta. Kovaan treeniin on vastattava oikeanlaisella ravinnolla ja tarpeeksi usein.

Tässä keskitytään kovaan hauissarjaan:

Treenin jälkeen on saatava proteiinia missä muodossa tahansa! Tässä meikäläinen on saanut käsiinsä sitä alkukantaisinta proteiinimuotoa, ei muuta ku jyrsimään:

Eli kiinnittäkää huomiota niihin syömisiinne ja keskittykää olennaisiin asioihin. Kysy itseltäsi syönkö tarpeeksi usein ja treenaanko monipuolisesti ja riittävän kovaa? Jos mietit edes hetken jommassa kummassa kysymyksessä etkä sitten empimisen jälkeenkään ole varma mitä asialle pitäisi tehdä tarvitset ehdottomasti ulkopuolista apua niiltä jotka tietävät.

Ihan turha sitä on yksin ja omin avuin veivata treenejä vuodesta toiseen jos kehitystä ei tule mihinkään suuntaan tai se tyssää suht alkuvaiheessa. Varsinkin jos sitä kehitystä lähdetään salilta hakemaan.

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.