This is Mika

21.05.2011 10:31 4min luku 67

Pikapaketti lihaskasvuun!

Kesä on ihan korvilla.

Muskelit ovat muotia kesällä, joten nyt tarvitset pikapaketin, jolla saat habat ja rintalihakset kasvuun! Olen laatinut kunnon setin treenejä ja palautumista varten. Tällä paketilla saat nopeita tuloksia ja lihakset kasvuun. Näitä tuotteita ei myydä pakettihintaan fitnesstukulla, vaan olen itse laatinut ja rakentanut koko höskän. Mene siis tukun sivuille bannerini kautta ja hae nämä tuotteet yksitellen sieltä. Hintaa ei tule kuin vaivaiset 84,50 etkä maksa mitään postikuluja!

Pikapaketti lihaskasvuun:

 • Brutalin Cre-Atp
 • Star Nutritionin BCAA Hardcore
 • Star Nutritionin HMB
 • Gainer Pro
 • Kre Alkalyn Hardcore
 • Kreatine Monohydraatti

Brutal CRE-ATP

Brutal Cre-ATP sisältää kreatiinifosfaattia, pyruvaattia, NADHta, sitrulliinimalattia ja AAKGta. Nämä aineet lisäävät lihasten energiamäärää, mikä mahdollistaa kovempaa harjoittelua. Mitä kovempaa harjoittelet, sitä nopeammin pystyt rakentamaan rasvatonta lihasmassaa!

Annostus: 2 kapselia veden kera noin 20 minuuttia ennen harjoittelua.

Star Nutritionin BCAA ovh: 21,90

BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, jakelussa 2:1:1. BCAA kuuluvat välttämättömiin aminohapoihin, joita keho ei itse pysty muodostamaan, ja sen takia on saatava ruoan kautta. Ihmisen lihakset koostuvat kokonaisuudessaan 30% BCAAsta ja harjoittelun aikana näiden erittely lisääntyy. Varustamalla kehoa BCAA HARDCORElla, stimuloit jälleenrakennusta ja lihaskudoksen korjausta. BCAAlla on myös tilapäinen piristävä vaikutus alentamalla aminohappo tryptofaanin tasoa. Tryptofaani on sterotoniinin esiaste. BCAA Hardcore on siis erinomainen tehonlisääjä, täysin ilman kreatiinia, kofeiinia ja muita tavallisia tehoa lisääviä aineita.

Annostus:  Treenipäivät:  1 mittakauha sekoittuneena 3 dl:aan vettä. Juo ennen harjoitusta ja harjoituksen aikana, juo lisäksi 1 kauha veteen sekoittuneena treenin jokaisesta 45 minuutin jaksosta. Välipäivät:  Ota 1 mittakauha sekoitettuna 3 dl:aan vettä heti aamulla.

Star Nutritionin HMB ovh: 18,90

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Metyylibutyraatti) on aine, jonka vaikutus on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän lihasmassaa hajoaa. Palautuminen kestää pidempään, ja samanaikaisesti lihasten kasvattaminen vaikeutuu. Star Nutrition HMB pysäyttää tämän prosessin, ja voit harjoitella kovemmin ja useammin.

Annostus: Ota 6 kapselia tunti ennen treeniä sekä 6 kapselia heti treenin jälkeen. Välipäivinä: Ota 6 kapselia aamulla sekä 6 kapselia illalla. Kapselit niellään kokonaisina.

Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht ovh: 23,90

Gainer Pro on proteiinirikas hiilihydraattisekoitus maksimaalista energiavarastointia, lihaskehitystä ja palautumista varten. Vain 67 % hiilihydraatteja ja 24 % proteiineja. Sekoittuu ja imeytyy välittömästi.

Annos: 3 mitallista, 1,5 dl, noin 90 g

Kre-Alkalyn Hardcore

Jokainen kapseli sisältää 750 mg Kre-Alkalyynia, joka on välittömästi imeytyvän puskuroidun kreatiinin patentoitu muoto. Kre-Alkalyn Hardcorea tarvitsee nauttia ainoastaan ennen harjoitusta voiman, räjähtävyyden ja sarjakestävyyden lisääkiseksi.

Annostus: 1-2 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä.

Creatine Monohydraatti ovh: 4,90

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet kaikkien urheilua harrastavien saaneen lisää voimaa ja kestävyyttä tuotetta käyttämällä. Maitohappoa kestetään tällöin paremmin ja palautuminen nopeutuu. Kreatiinin avulla myös lihasmassa kasvaa. Star Nutritionin Kreatiinimonohydraatti on paljon käytetty ja vaaraton tehonlisääjä, jota monet eri urheilulajien harrastajat, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat ja voimanharjoittelijat käyttävät.

Annostus: Päivät 1-5 Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä 4 kertaa päivässä, nauti eri aikoina päivän aikana.
Päivä 6-   Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä kerran päivässä. Nauti kreatiinia heti harjoittelun jälkeen. Nauti kreatiinia myös harjoittelun välipäivinä. Käytä Kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan, ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko.

Käytä näin:

 • Eli ota ennen treeniä: Cre-ATP:tä, BCAA:ta, HMB:tä ja Kre-Alkalyyniä
 • Treenin aikana: Juo veteen sekoitettua BCAA:ta
 • Treenin jälkeen palautusjuoma jossa on: Gainer Pro:ta, BCAA:ta ja Creatine Monohydraattia. Ota myös treenin jälkeen HMB:tä

Paketin hinta:

 • Brutal Cre-Atp: 14,90
 • Star Nutritionin BCAA: 21,90
 • Star Nutritionin HMB: 18,90
 • Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht: 23,90
 • Creatine Monohydraatti: 4,90

Yhteensä: 84,50

Ei paha hinta noin isosta setistä ja lihaskasvu on varma!

Kommentit (67)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.