This is Mika

06.12.2012 09:15 1min luku 30

Treenaaminen on korvien välistä kiinni

Moi

Treenatessasi henkinen latautuminen on tärkeää, jotta saat itsestäsi irti kaiken. Asenne ja keskittyminen on oltava kohdillaan. Herkissä liikkeissä kuten penkki, huomaa helposti jos on väsynyt tai keskittyminen ei ole kohdillaan. Asennetta myös pitää olla.

Muistan vuosia sitten juuri tilanteen joka sopii tähän aiheeseen. Termiksen kanssa tehtiin paljon penkkitreenejä yhdessä ja sattuikin päivä kun itselläni ei ollut se keskittyminen ihan kohdillaan. Lähinnä haukottelua ja nojailua sarjojen välissä. Painoissa noustiin sitten jo 170 kiloon ja meikä oli ekana vuorossa. Kun ei ollut mitään latautumista siihen sarjaan, en saanutkaan rautaa ylös rinnalta. Termis sitten vuoroon ja komeasti ykkönen ylös. Ai että se rupes harmittaa, kun toinen sai raudan ylös ja itellä jäi rinnalle. Pienen kiukuttelun ja manailun jälkeen päätin koettaa uudelleen. Latauduin henkisesti varmaan pari kolme minuuttia, marssin salilla kuin häkissä oleva leijona ees taas. Ilmaa nenä kautta sisän ja suun kautta ulos. Uhkuin ja puhkuin. Sitten penkille, tanko käsille ja boom boom, nostin 170 kiloa kolme kertaa ylös! Helposti!

Useimmiten treenit ovat juuri korvien välistä kiinni. Jos väsyttää tai on mielessä muuta, ei treenikään välttämättä kulje parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Yritetään siis löytää aina se asenne ja fiilis siihen tylsimpäänkin (jalka)treeniin 😉 ja pistetään ranttaliksi! Se kasvattaa lihasta ja tuo hyvän mielen!

Hauskaa itsenäisyyspäivää kaikille!

(kuva: Tomi Takamaa)

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.