This is Mika

11.11.2012 05:16 1min luku 16

Totaalinen muistikatkos!

Yellow!

Katottiin eilen Totall Recall, eli tuo uusioversio Ahnuldin tähdittämästä klassikosta. Pakko sanoa, että leffa yllätti positiivisesti! Olin alusta alkaen sillä asenteella, että paskaa, seen that, seen that… Mutta ei, leffa olikin rakennettu selkeästikin eri palikoista. Nyt paljon synkempi ja vakavampi kuvaus tulevaisuudesta sai lähinnä cyberpunkkimaisia ja Blade Runnermaisia piirteitä. Visuaalisesti leffa pesi originaalin mennen tullen! Aivan huikeita kohtauksia ja mielettömän upeasti rakennettu maailma esitetään leffassa runsaskätisesti.

Meikä on aina ihan täpinöissäni, kun pääsee näinkin visuaalisen filmin pariin!

Tarina oli siis pohjimmiltaan sama kuin Arskan versiossa, mutta juoni ja elokuvan rakenne poikkeaa juuri mukavanoloisesti, jotta mekin, jotka olemme nähneet alkuperäisen jaksamme katsoa alusta loppuun. Muutama hauska viittaus alkuperäiseenkin löytyy leffasta, kuten se lihava eukko, joksi Ahnuldi oli naamioitunut ja joka jumiutu lauseeseen ”Two Weeks…” 😀

Mutta suosittelen todellakin tätä raihnaa, koska jo pelkästään visuaalisuuden takia, johon selkeästikin oltiin panostettu huolella, on näkemisen arvoinen!

8/10 pistettä!

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.