This is Mika

03.07.2015 19:11 2min luku 29

Laadukasta aminoa ja väsynyttä kulkijaa

Terve!
Lämpöaalto hivelee hipiää ja suomalaiset saavat nauttia helteistä vihdoinkin. On tämä kesä ollut tähän asti melkoisen koleaa ja sateista, joten ihan kiva varmasti lomalaisille, että saatiin tänne pohjolaan kunnon kelit.
Bongasin muuten tukulta tuossa aivan loistavalla suhteella BCAA -ravintolisän.
uusi bcaa
Tuote tällä hetkellä vielä tarjouksessa, joten jos mielii testata niin kannattaa tehdä se nyt. Leusiinia on tyrkätty tuohon oikein huolella mikä on itseasiassa erittäin hyvä juttu. L-Leusiinilla on yksittäinen suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimisessa ja siksi sitä pidetään tärkeimpänä yksittäisenä aminohappona lihasmassan lisäämisessä. 12:1:1 BCAA on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen lisäravinne.
Pistä banneri vaan laulamaan ja hommaa tuo tarjous ettet vain missaa sitä. 😀
Jumpat menty väkipakolla.
image (9)
Väsynyt kulkija kuvassa, mutta ei voi mitään. Taistellaan nyt ja yritetään tehdä se paras mihin pystytyään. Painossa ei muutoksia, yhä porisee siinä 84-85 kilon välimaastossa. En oo yhä saanut nukuttua kauheen hyvin. Vatsakin reistaillut ja kiukutellut. Täytynee tehdä jotain taktisia muutoksia tässä, jotta saadaan homma taas pelittämään.
Pakko vielä kiittää kaikkia teitä seuraajia ja lukijoita, jotka sitkeesti jaksatte tsempata meikäläistä, vaikka ulkona aurinko porottaa ja kesälomat vie niin miestä kuin naista tuonne reissun päälle! 🙂 Ootte parhaita!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.