This is Mika

11.11.2009 12:34 2min luku 5

Toinen päivä kotona

Heps.

Eilinen meni uskomattomissa tuskissa. Käsittämättömän paha ja todella kuin hakattu olo. Selkään sattui ja kaikki vanhat vammat kolotti. Unta en saanut, kun oli niin huono olo. Sohvalla makasin ja katselin tylsistyneenä paskoja leffoja. No okei, oli siellä yksi hyvä, tämä Terminator Salvation. Sekään ei tosin tuntunut yhtään niin hyvältä kuin jos olisi täysissä sielun ja ruumiin voimissa katsonut. Viimeisin Harry Potter oli varmasti monille tosi upea leffaelämys, mutta meikäläinen kärsi sen elokuvan aikana. Älyttömän hidas leffa eikä siinä tapahtunut yhtään mitään. Aivan liian pitkä elokuva. Last House On The Left oli myös aikamoista kuraa. Siinä mässäiltiin yltiöpäisesti väkivallalla ja elokuva oli täynnä mahdottomuuksia. NÄyttelijät olivat alle b-luokan tason. Ja vaikka elokuva olikin (muka) Wes Cravenin käsialaa, ei se siltä näyttänyt juonellisesti.

Ruoka ei maistunut sitten niin millään. Pari paahtoleipää juustolla tuli väkisin ahdettua kuvun alle. Suoranaisesti ketuttaa tämä olotila!

frustration

Aamulla mittasin lämmön. Ei kuumetta ainakaan toistaiseksi, mutta sekin voi vielä muuttua. Eilenkin kuume sahasi ylös ja alas eikä lääkkeet joka kerta edes purreet kunnolla. Vaikka otin 800mg Ibumaxia lärviin yhdellä kertaa, pysyi kuume siltikin 38,5°.

Pakko olla kotona vaikka halu lähteä ulos on suuri. Ei helkutti jaksa tätä sairaana olemista. En ole koskaan sairastanut näin vihuliaista influenssaa elämäni aikana.

Täytyy kyllä suuresti ihmetellä, että miksei influenssarokotteita voitu jakaa paljon aikaisemmin? Tästä tiedettiin jo keväällä, mutta kaikki tahot olivat  käsittääkseni odotuskannalla. Oliko niin, että yhtään aikaisemmin ei edes olisi voitu jakaa rokotteita? Aloittiko Suomi jakamaan rokotteita riskiryhmille saman tien saatuaan ne? Influenssan ehtii nyt tällä tahdilla saamaan varmastikin suurin osa kansasta ennen kuin rokotetta on ei-riskiryhmiin kuuluville edes mahdollista antaa. Mitä sitten, kun influenssa mutatoituu tappavaksi ja uusi aalto pyyhkäisee maailman yli? Tällä vauhdilla se tappaa varmasti suurimman osan maapallon väestöstä. Näin hitaalla reagoimisella meillä ei ole mitään mahdollisuuksia selviytyä.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.